طرز تهیه راتا با ۵ دستور پخت متفاوت با طعم های خوشمزه

راتا از انواع پیش غذاهای خوشمزه و مجلسی است که شما می توانید آن را به راحتی در منزل برای پذیرایی از مهمان ها و اعضای خانواده تان تهیه کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه راتا را به شما کدبانوهای گرامی آموزش خواهیم داد.

طرز تهیه راتا با 5 دستور پخت متفاوت با طعم های خوشمزه

راتا پیش غذایی محبوب و بی نظیر است و برای طرز تهیه راتا می توانید از روش ها و مواد غذایی مختلف استفاده نمایید که انتخاب هر یک از این روش ها به ذائقه شما بستگی دارد.

آموزش طرز تهیه راتا با 5 روش مختلف

پیش غذا مهم ترین بخش از منوی غذایی را تشکیل می دهد و بهتر است شما پیش غذایی را تهیه کنید که به همراه غذای اصلی و دسر مناسب باشد. راتا از انواع پیش غذاهایی است که شبیه به فینگر فودها می باشد و برای پذیرایی از مهمان ها در مجالس مختلف مناسب می باشد. در مطالب قبلی طرز تهیه 5 فینگر فود و طرز تهیه فینگر فود الویه و فینگر فود بادمجان را مشاهده کردید در ادامه با طرز تهیه راتا آشنا خواهید شد.

1. دستور تهیه راتا مرغ و شوید

مواد لازم 

  • نان تست : 30 عدد
  • مرغ : 400 گرم
  • سس مایونز : 100 گرم
  • آبلیمو : به میزان لازم
  • پنیر لبنه : 100 گرم
  • جعفری : به مقدار لازم
  • شوید : به مقدار لازم
  • نمک و فلفل : به مقدار لازم

روش تهیه راتا مرغ 

برای تهیه راتا مرغ ابتدا مرغ را به همراه مقداری آب و نمک و فلفل و روغن بپزید و بعد از پخته شدن مرغ آن را ریش ریش نمایید. در مرحله بعدی طرز تهیه راتا شوید و جعفری ها را مقداری خرد نمایید و همه مواد را با یکدیگر به خوبی ترکیب کنید و به مخلوط مواد پنیر لبنه و سس مایونز را به نسبت مساوی بیفزایید و مواد را به مدت 30 دقیقه درون یخچال قرار دهید تا مقداری سفت شوند. تا این مرحله شبیه به مراحل طرز تهیه کیک مرغ پیش خواهید رفت.

راتا مرغ و شوید

نان های تست را با کمک قالب مورد نظر خود برش بزنید و بدون برداشتن قالب مقداری از مخلوط مرغ را روی نان بریزید و سطح مواد را به کمک پشت قاشق صاف نمایید و به دیوارهای قالب فشار آورید تا مواد شکل قالب را به خود بگیرند سپس راتا را از درون قالب به آرامی بیرون آورید.

طرز تهیه راتا

در صورت تمایل می توانید راتا مرغ را به کمک خیار شور و گوجه گیلاسی و زیتون و … تزیین نمایید.

راتا مرغ و شوید

2. دستور تهیه راتا سیب زمینی و ژامبون

مواد لازم 

  • ژامبون دودی : 5 اسلایس نگینی شده
  • سیب زمینی پخته شده : 1 عدد درشت دایس شده
  • فلفل دلمه ای چند رنگ دایس شده
  • سس مایونز : به مقدار لازم
  • پنیر خامه ای : به مقدار لازم
  • خیار شور دایس شده و آب گرفته شده
  • فلفل و نمک : به مقدار لازم
  • پاپریکا و آویشن و فلفل سیاه : به مقدار لازم
  • نان تست : به مقدار لازم

روش تهیه راتا سیب زمینی و ژامبون 

ژامبون دودی و سیب زمینی و فلفل دلمه ای و سس مایونز و پنیر خامه ای و خیار شور و ادویه ها را با یکدیگر درون ظرفی مناسب مخلوط نمایید و ظرف حاوی مواد را درون یخچال قرار دهید تا مایه راتا به خوبی جا بیفتد.
در مرحله بعدی طرز تهیه راتا ژامبون نان تست را کاتر بزنید و درون آن را با مایه ژامبون پر نمایید و این پیش غذای خوشمزه را تزیین نمایید.

راتا الویه

3. دستور تهیه راتا الویه

مواد لازم 

  • سینه مرغ : یک عدد
  • سیب زمینی متوسط : سه عدد
  • خیارشور : 8 عدد
  • پیازچه : دو عدد
  • پنیر لبنه : 6 قاشق غذاخوری
  • سس مایونز : 6 قاشق غذاخوری
  • پودر گردو : نصف لیوان
  • فلفل و نمک : به مقدار لازم
  • نان تست : 15 عدد

روش تهیه راتا الویه 

برای تهیه راتا الویه ابتدا مرغ را به کمک ادویه دلخواه تان و پیاز آب پز نمایید.

آب پز کردن مرغ

سپس مرغ پخته شده را ریش ریش کنید.

روش تهیه راتا

سیب زمینی ها را هم آب پز کنید.

آب پز کردن سیب زمینی

سپس سیب زمینی و مرغ و خیارشور و پنیر لبنه و پیازچه و سس مایونز را درون مخلوط کن بریزید و به مدت دو دقیقه مواد را با یکدیگر ترکیب نمایید.
در مرحله بعدی طرز تهیه راتا الویه نمک و فلفل و گردو را به مایه راتا بیفزایید و مواد را به خوبی هم بزنید سپس به کمک کارتری با ارتفاع بلند نان های تست را برش بزنید و قالب را روی نان تست قرار دهید و باقی مانده فضای کاتر را با مخلوط مواد الویه پر نمایید و مواد را فشرده کنید سپس انتهای کاتر را به کمک انگشت به سمت بالا فشار دهید تا نان به صورت کامل از کاتر جدا شود و راتا الویه را به کمک خیارشور تزیین نمایید.

راتا ژامبون

4. دستور تهیه راتا کشک بادمجان

مواد لازم 

  • بادمجان : 4 عدد
  • پیاز : دو عدد
  • کشک : سه قاشق غذاخوری
  • نعناء داغ : دو قاشق غذاخوری
  • گردو خرد شده : به میزان لازم
  • سیر داغ : به میزان لازم

مراحل تهیه راتا کشک بادمجان 

برای تهیه راتا کشک بادمجان ابتدا پوست بادمجان ها را بگیرد و آن ها را به مدت دو تا سه ساعت درون مخلوط آب و نمک بخوابانید. در مرحله بعدی طرز تهیه راتا کشک بادمجان پیازها را به صورت خلالی خرد نمایید و آن ها را سرخ کنید. بادمجان ها را هم سرخ کنید و آن ها را به همراه پیاز داغ درون میکسر بریزید در صورت تمایل می توانید برای له کردن بادمجان و پیاز از گوشت کوب نیز استفاده نمایید سپس نعناء و سیر داغ و کشک را به مخلوط مواد کشک بادمجان بیفزایید.

دستور تهیه راتا کشک بادمجان
برای فرم دادن به راتا کشک بادمجان یک سطل ماست کوچک را از قسمت پایین باز نمایید و سطل را درون بشقاب قرار دهید و مخلوط مواد را به صورت آرام آرام درون سطل ماست بریزید سپس سطل را به آرامی به سمت بالا بکشید. توجه داشته باشید که برای تزیین راتا کشک بادمجان می توانید از پیاز داغ یا گردو و … استفاده نمایید.

5. دستور تهیه راتا مرغ و گردو

مواد لازم 

  • پنیر لبنه : 100 گرم
  • سینه مرغ پخته شده و چرخ شده : 300 گرم
  • گردوی خرد شده : 30 گرم
  • سس مایونز : 60 گرم
  • پیازچه خرد شده : 3 قاشق غذاخوری
  • سیب زمینی پخته شده و رنده شده : 60 گرم

مراحل تهیه راتا گردو و مرغ 

برای تهیه راتا ابتدا مرغ را به همراه ادویه دلخواه و پیاز آب پز نمایید سپس مرغ پخته شده را چرخ نمایید و باقی مانده مواد را به مرغ بیفزایید و مخلوط مواد راتا را درون یخچال به مدت نیم ساعت قرار دهید.
در مرحله بعدی دستور تهیه راتا مرغ و گردو نان تست را به هر شکلی که تمایل داشتید برش بزنید و از مخلوط مواد روی نان بریزید و آن را صاف نمایید سپس کاتر را به آرامی از سطح نان جدا کنید.

راتا مرغ

در این مطلب با طرز تهیه راتا آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این پیش غذای ایده آل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری نمایید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان