آش انار یکی از انواع غذاهای سنتی ایرانی و خوشمزه می باشد که در روز های سرد بسیار پر طرفدار است، در این بخش از مطلب طرز تهیه آش انار را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد تا این غذای خوشمزه را در منزل تهیه و در کنار اعضای خانواده تان میل کنید.
در مطالب قبلی شما را با طرز تهیه انواع آش از جمله: آش شله پتله، آش رشته و آش گوشت آشنا کردیم در این مقاله قصد داریم شما را با دستور تهیه آش انار آشنا کنیم.
مواد لازم جهت تهیه آش انار
- برنج : یک پیمانه
- سبزی آش( تره.جعفری.گشنیز.نعناع ) : یک کیلو
- لپه : یک دوم پیمانه
- انار دانه شده : دو کیلو
- پیاز سرخ شده : چهار قاشق غذاخوری
- گوشت چرخ کرده: 500 گرم
- گلپر : دو قاشق غذاخوری
- روغن : سه قاشق غذاخوری
- نمک : به مقدار لازم
- فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه آش انار
در طرز تهیه آش انار ابتدا لپه را به همراه پیاز داخل قابلمه سرخ کنید سپس پنج پیمانه آب و مقداری نمک و فلفل به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید تا لپه ها کمی پخته شوند، حالا برنج شسته شده را زمانی که لپه های کمی پخته شدند به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید برنج کاملا پخته شود.
در این مرحله از روش تهیه آش انار حالا گوشت چرخ کرده را با دو عدد پیاز رنده شده و مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید سپس با دست به شکل کوفته قلقلی درست کنید و داخل کمی روغن سرخ کنید و داخل آش بریزید، حالا سبزی های آش خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید روی حرارت ملایم بجوشد تا آش کاملا جا بیافتد.
در این مرحله از دستور پخت آش انار دانه های انار را داخل آش بریزید و در آخر گلپر را نیز به قابلمه اضافه کنید و حالا آش را درون ظرف مناسب سرو کنید و روی آن را با دانه های انار تزیین کنید. نوش جان.
نکات تکمیلی
- می توانید روی آش را با نعنا داغ تزیین کنید.
- اینکه مواد داخل آش به چه میزان له شود بستگی به خودتان دارد.
- می توانید به جای دانه های انار از رب انار استفاده کنید.
- انار هر چقدر ترش تر باشد آش انار خوشمزه تر می شود.