برترینها: معمولا انواع آش و سوپ تو فصل پاییز و زمستون بیشتر به آدم میچسبن، ولی آشی که اینجا طرز تهیهاش رو براتون میذاریم از اونجایی که داخلش ماست داره و به نسبت سبکه مناسب فصل تابستون هم هست پس دستبهکار بشین و هر چی زودتر درستش کنین.
![طرز تهیه آش ماست و اسفناج طرز تهیه آش ماست و اسفناج](/Upload/Public/Content/Images/1398/06/08/1916520877u.jpeg)
مواد لازم
- اسفناج: 500 گرم
- ماست چکیده ترش: 5 الی 6 قاشق غذاخوری
- لوبیا سفید: 1 پیمانه
- رشته آشی: 150 گرم
- پیازداغ، نعناداغ و سیرداغ به مقدار لازم
![طرز تهیه آش ماست و اسفناج طرز تهیه آش ماست و اسفناج](/Upload/Public/Content/Images/1398/06/08/1916520909z.jpeg)
![آش ماست و اسفناج؛ آش مقوی تابستانی آش ماست و اسفناج؛ آش مقوی تابستانی](/Upload/Public/Content/Images/1398/06/08/1916520940r.jpeg)
طرز تهیه:
1. برای شروع لوبیا سفید، 2 قاشق پیازداغ، 1 قاشق سیر داغ و به مقدار کافی آب رو داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم میذاریم و اجازه میدیم تا لوبیاها کاملا بپزن و نرم بشن، حدود 2 ساعت کافیه.
![طرز تهیه آش ماست و اسفناج طرز تهیه آش ماست و اسفناج](/Upload/Public/Content/Images/1398/06/08/1916520955n.jpeg)
2. همین طور که میبینین دیگه لوبیاها کاملا پختن در صورتی که مقدار آب کم شده بود میتونیم به مقدار لازم آب جوش اضافه کنیم.
![طرز تهیه آش ماست و اسفناج طرز تهیه آش ماست و اسفناج](/Upload/Public/Content/Images/1398/06/08/1916520971w.jpeg)
3. حالا نوبت به اضافه کردن اسفناج میرسه لازم نیست اسفناج رو کاملا خورد کنیم و هر چقدر درشتتر باشه بهتره.
![طرز تهیه آش ماست و اسفناج طرز تهیه آش ماست و اسفناج](/Upload/Public/Content/Images/1398/06/08/1916530002c.jpeg)
4. حدود بیست دقیقه الی نیم ساعت طول میکشه تا اسفناجها بپزن و تغییر رنگ بدن. حالا رشته آشی رو هم اضافه میکنیم.
![طرز تهیه آش ماست و اسفناج طرز تهیه آش ماست و اسفناج](/Upload/Public/Content/Images/1398/06/08/1916530033h.jpeg)
5. آش رو به آرومی هم میزنیم تا رشتهها به هم نچسبن و کم کم شروع به پختن و حجم گرفتن کنن.
![طرز تهیه آش ماست و اسفناج طرز تهیه آش ماست و اسفناج](/Upload/Public/Content/Images/1398/06/08/1916530065z.jpeg)
6. اجازه میدیم تا رشتهها کاملا نرم بشن و حجم بگیرن و به آش قوام بدن و آش روغلیظ کنن حالا دیگه درواقع آشمون حاضره و فقط میمونه اضافه کردن ماست. پس در پنج دقیقه نهایی به مقدار کافی نعناداغ اضافه کرده و ماست رو هم میریزیم.
![آش ماست و اسفناج؛ آش مقوی تابستانی آش ماست و اسفناج؛ آش مقوی تابستانی](/Upload/Public/Content/Images/1398/06/08/1916530096e.jpeg)
7. بهتره ماست رو کم کم اضافه کنیم و مزهی آش رو بچشینم تا در صورت لزوم مقدارش رو کمتر یا بیشتر کنیم. هر چه ماست ترشتر باشه آشمون لذیذتر میشه.
![طرز تهیه آش ماست و اسفناج طرز تهیه آش ماست و اسفناج](/Upload/Public/Content/Images/1398/06/08/1916530112a.jpeg)
8. آش حاضره پس برای خوشمزهتر شدن بهش پیاز داغ و سیر داغ اضافه کرده و سروش کنیم.
![طرز تهیه آش ماست و اسفناج طرز تهیه آش ماست و اسفناج](/Upload/Public/Content/Images/1398/06/08/1916530143t.jpeg)