طرز تهیه سوپ قارچ بسیار خوشمزه با دو طعم متفاوت به همراه نکات کلیدی و مهم تهیه این سوپ

در این مطلب با آموزش طرز تهیه سوپ قارچ مقوی و لذیذ با دو روش مختلف و نکات طلایی برای ایجاد طعم و پخت بهتر آشنا خواهید شد که امیدواریم از طعم بی نظیر این سوپ نهایت لذت را ببرید.

طرز تهیه سوپ قارچ بسیار خوشمزه با دو طعم متفاوت به همراه نکات کلیدی و مهم تهیه این سوپ

سوپ قارچ از انواع پیش غذاهای خوشمزه است که شما می توانید از روش های مختلف برای طرز تهیه سوپ قارچ استفاده نمایید همچنین این سوپ خوشمزه انتخابی مناسب برای پذیرایی از مهمان ها در مجالس و مهمانی های مختلف می باشد.

طرز تهیه سوپ قارچ با دو روش مختلف

سوپ از انواع غذاهای لذیذ و پرطرفدار است که با مواد غذایی و سبزیجات مختلفی پخته می شود. در مطالب قبلی طرز تهیه سوپ شیر و طرز تهیه سوپ ورمیشل و طرز تهیه سوپ جو را مشاهده کردید در ادامه با طرز تهیه سوپ جو با 2 روش مختلف آشنا خواهید شد.

طرز تهیه سوپ قارچ

روش اول ( دستور تهیه سوپ قارچ با جو )

سوپ قارچ با جو یکی از خوشمزه ترین سوپ ها است و اگر شما تمایل دارید در پخت سوپ جو تنوع ایجاد کنید می توانید به همراه استفاده از مرغ و سایر سبزیجات از قارچ نیز برای پختن این سوپ مقوی استفاده نمایید.

سوپ قارچ و خامه

مواد لازم برای 6 نفر 

  • قارچ : 250 گرم
  • جو پرک شده : یک لیوان
  • هویج : سه عدد
  • 1/2 سینه مرغ
  • شیر گرم : دو لیوان
  • خامه : 5 قاشق غذاخوری
  • جعفری خرد شده : 1 تا 2 قاشق غذاخوری
  • سیر : دو حبه
  • کره : 50 گرم
  • فلفل : به مقدار لازم
  • نمک : به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ قارچ با جو

برای پخت سوپ قارچ با جو ابتدا سینه مرغ را خرد کنید و آن را بشویید سپس سینه مرغ را درون آبکش قرار دهید تا آب اضافی اش گرفته شود. در مرحله بعدی طرز تهیه سوپ قارچ با جو سینه مرغ را به همراه مقداری آب درون قابلمه ای مناسب بریزید و بعد از اینکه سینه مرغ دو جوش زد آن را درون آبکش بریزید تا آب آن گرفته شود و بوی بد مرغ نیز از بین برود.

پختن سینه مرغ
درون قابلمه ای مناسب 4 لیوان آب بریزید و جو و فلفل و سینه مرغ را درون قابلمه بریزید و قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید تا جو و سینه مرغ پخته شوند و لعاب بیندازند.
هویج را به صورت ریز رنده کنید یا آن را به صورت نگینی خرد نمایید و به سوپ بیفزایید. قارچ ها را در اندازه های مناسب خرد کنید و آن ها را به همراه مقداری کره و فلفل و نمک و شیر داغ به سوپ بیفزایید و سوپ را هم بزنید تا مواد با یکدیگر به خوبی ترکیب شوند سپس درب قابلمه را روی آن قرار دهید و اجازه دهید تا سوپ روی حرارت ملایم به غلظت مناسب برسد.

دستور تهیه سوپ قارچ

بعد از اینکه آب سوپ به اندازه مناسبی رسید آن را از روی حرارت گاز بردارید و هنگامی که سوپ از جوش افتاد خامه را به آن بیفزایید و هم بزنید سپس سوپ را درون ظرفی مناسب برای سرو بریزید و آن را به کمک جعفری خرد شده به زیبایی تزیین نمایید.

تزیین سوپ قارچ

روش دوم ( دستور تهیه سوپ قارچ با رب گوجه فرنگی و جو )

سوپ قارچ با رب گوجه فرنگی طعمی بی نظیر پیدا می کند و اگر شما از آن دسته از افرادی هستید که تمایل دارید سوپ را به همراه رب میل کنید بهتر است از این روش برای طرز تهیه سوپ قارچ استفاده نمایید.

روش تهیه سوپ قارچ و رب

مواد لازم 

  • قارچ : 250 گرم
  • جو پرک شده : 1 لیوان
  • پیاز : 1 عدد
  • آب مرغ : سه قاشق چایخوری
  • شیر : 1 لیوان
  • جعفری خرد شده : یک قاشق غذاخوری
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم
  • زردچوبه : به مقدار لازم
  • رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری

دستور تهیه سوپ قارچ با رب گوجه فرنگی 

برای پخت سوپ قارچ با رب گوجه فرنگی ابتدا جو را به همراه سه لیوان آب مرغ درون قابلمه بریزید و قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید تا جو پخته شود سپس قارچ را خرد نمایید و آن را تفت دهید تا آب آن به خوبی تبخیر شود و قارچ را به مواد سوپ بیفزایید.

دستور تهیه سوپ قارچ

در مرحله بعدی طرز تهیه سوپ قارچ ، پیاز را به کمک رنده درشت رنده نمایید و به همراه مقداری روغن سرخ نمایید سپس رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل و زردچوبه را به پیاز سرخ شده بیفزایید و اجازه دهید تا رب سرخ شود و بوی خامی آن از بین برود سپس مخلوط رب را به سوپ بیفزایید و بعد از اینکه سوپ به غلظت مناسبی رسید شیر گرم را به آن بیفزایید و بعد از اینکه سوپ غلیظ شد آن را از روی حرارت گاز بردارید و به کمک جعفری خرد شده سوپ را تزیین نمایید همچنین می توانید برای تزیین کردن سوپ قارچ از روش های تزیین سوپ استفاده نمایید.

روش تهیه سوپ قارچ و جو

نکات طلایی برای پخت بهتر سوپ قارچ

1. در صورت تمایل می توانید بعد از پخت سینه مرغ آن را از درون قابلمه بیرون آورید و سینه مرغ را ریش ریش کنید سپس آن را به مخلوط مواد سوپ بیفزایید همچنین می توانید در صورت تمایل از سینه مرغ ریش ریش شده برای تزیین سوپ قارچ استفاده نمایید.
2. خامه باعث غلظت بیشتر شیر می شود از این رو می توانید خامه را به سوپ اضافه نکنید و صبر کنید تا سوپ روی حرارت گاز بیشتر بماند تا به غلظت مناسبی برسد.
3. توجه داشته باشید که در زمان افزودن خامه سوپ باید حرارت داشته باشد تا با خامه به خوبی مخلوط شود و علاوه بر این سوپ نباید آنقدر داغ باشد که باعث بریدن خامه شود همچنین اگر خامه بجوشد فاسد می شود.

سوپ قارچ
4. در صورت تمایل می توانید برای طرز تهیه سوپ قارچ و رب گوجه فرنگی شیر را حذف کنید و به جای شیر از یک لیوان آب جوش استفاده نمایید.
5. قبل از برداشتن سوپ از روی حرارت گاز آن را تست کنید و اگر تندی یا نمک سوپ کم بود مقداری نمک و فلفل به آن بیفزایید.
6. برای پخت سوپ قارچ می توانید از فلفل قرمز یا فلفل سیاه استفاده نمایید.

روش پخت سوپ قارچ

در این مطلب با طرز تهیه سوپ قارچ آشنا شدید که امیدواریم از پخت این سوپ مجلسی نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده تان سپری نمایید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان