نودالیت یکی از محبوبترین غذاها در سراسر جهان میباشد. جالب است بدانید سالیانه چیزی حدود 105 میلیارد عدد نودالیت در جهان مصرف میگردد!
علت این محبوبیت عوامل گوناگونی است از جمله:
- غذای فوری: نودالیت تنها ظرف 3 دقیقه آماده خوردن میباشد. علاوه بر نودالیتهای بسته ای، نودالیت لیوانی هم در بازار وجود دارد که تنها با اضافه کردن آب جوش به آن و ظرف تنها یک دقیقه آمادهی میل کردن میباشد. در نتیجه انتخاب بسیار مناسبی برای شاغلین است.
- بسیار به صرفه: در سال 2018 نودالیت به عنوان یکی از به صرفهترین وعده غذایی در جهان شناخته شده است! در نتیجه میتواند گزینه مناسبی برای دانشجویان باشد.
- تنوع بالا: با نودالیت دستورات غذایی بسیار متنوعی از اضافه کردن مواد غذایی مختلف مانند انواع گوشت قرمز، ماهی، مرغ و سبزیجات مختلف میتوان درست کرد. سرآشپزهای حرفهای از این محصول بسیار استفاده میکنند!
- منبع انرژی فوق العاده: به دلیل وجود کربوهیدرات بالا در نودالیت، یک منبع انرژی فوق العاده علی الخصوص برای ورزشکاران و کودکان میباشد.
به دلایلی که در بالا ذکر شد نودالیت به یک غذای جهانی همه پسند تبدیل شده است. با نودالیت میتوان صدها نوع غذای مختلف درست کرد. از یک غذای 3 دقیقهای ساده گرفته تا لوکسترین وعدههای غذایی!
تاریخچه نودالیت:
طبق تحقیقات بدست آمده، اولین نودالیت در جهان حدود 4000 هزار سال پیش در چین تهیه و به مصرف رسیده است. در نتیجه میتوان گفت که نودالیت یک غذای اصیل چینی میباشد.
این در حالیست که اولین نودالیت فوری در جهان در ژاپن اختراع شد که هم به صورت بستهبندی و هم بصورت لیوانی وجود دارد.
برخی حقایق جالب در خصوص نودالیت:
- در یوکوهاما و اوزاکای ژاپن یک موزه اختصاصی فقط برای نودالیت وجود دارد!
- نودالیت یکی از خوراکیهایی است که توسط فضانوردان در فضا استفاده میشود!
- در ژاپن سر و صدای زیاد (ملچ ملوچ!) هنگام خوردن نودالیت یک عادت ناپسند نیست! بلکه نشانه خوشمزگی آن غذا و تشکر از میزبان بابت تهیه این غذا میباشد!
- نودالیت برای خود یک روز جهانی در تقویم دارد که تاریخ آن 14 مهر ماه میباشد!
- در ایران نیز نودالیت بسیار پرطرفدار است و توسط شرکت "الیت" تولید میگردد.
طرز تهیه نودالیت اسفناج و گوشت:
مواد لازم برای 4 نفر:
- نودالیت گوشت الیت 4 بسته
- گوشت چرخ کرده 300 گرم
- پیاز بزرگ 2 عدد
- سیر خرد شده 2 حبه کوچک
- اسفناج 3 پیمانه
- ادویه به میزان دلخواه
- نمک 1 قاشق چای خوری
- رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
- پنیر پارمزان به میزان دلخواه
طرز تهیه:
پیاز را خلالی کرده و سرخ میکنیم تا از سفیدی در آید، سپس سیر را له و خورد کرده و به آن اضافه میکنیم. پس از آنکه سیر نیز سرخ شد، گوشت چرخ کرده را اضافه میکنیم و سرخ میکنیم. پس از آنکه گوشت از خامی در آمد تخم مرغ و اسفناج را نیز به آن اضافه میکنیم.
درنهایت نیز رب و ادویههای دیگر را اضافه نموده و تفت میدهیم تا به خورد گوشت برود.
نودالیت را طبق دستور روی جلد آن تهیه میکنیم و از آب خارج میکنیم. سپس مواد گوشت را با آن مخلوط کرده و مقداری پنیر پارمزان به عنوان تزیین روی آن میپاشیم.
نودالیت گوشت و اسفناج شما آماده است. نوش جان!
به شما پیشنهاد میکنیم که این غذای فوق العاده را حتما امتحان کنید. برای دسترسی به دستورات بیشتر نودالیت نیز میتوانید به وبسایت www.manoelite.com مراجعه کنید.