به گزارش ایسنا و به نقل از فارمرز ویکلی، هفته پیش خبر رسید که مقامات دانشگاه کمبریج با هدف کمک به محیط زیست، در منوی غذایی دانشجویان تغییراتی ایجاد کردهاند و کترینگ این دانشگاه با حذف گوشت گاو و گوسفند از منوی غذایی دانشجویان، میزان کربن منتشر شده توسط خود را تا 11 درصد کاهش داده است.
در پی این اقدام، کشاورزان از این دانشگاه انتقاد کردند و این اقدام را بیربط خواندند.
این سیاست ، منجر به افزایش گزینههای غذاهای گیاهی، کاهش ضایعات مواد غذایی و متوقف کردن فروش بطریهای پلاستیکی یک بار مصرف شده است.
تیم کترینگ این دانشگاه خبر داده که در هر کیلو از مواد غذایی خریداری شده، 33 درصد از انتشار گازهای کربن را کاهش دادهاند.
اما "استورات رابرتز"(Stuart Roberts) نائب رئیس جامعه بینالمللی کشاورزان انگلیس گفت: طبیعتا مسئله انتشار گازهای گلخانهای برای همه ما یک چالش بزرگ محسوب میشود.
اما ممنوع کردن مصرف گوشتهای گاو و گوسفند به طور کلی کار بسیار پیچیدهای است.
وی افزود، خوب است که دانشگاهها به فکر تغییرات زیست محیطی هستند و در نظر دارند نقش مثبتی در این رابطه ایفا کنند، اما این موضوع خیلی آسان نیست و نمیتوان به طور کلی گوشت را از منوی غذایی دانشجویان حذف کرد.