انواع سوپ ها و آش ها از دسته غذاهای ایرانی اصیل محسوب می شوند که از زمان های گذشته سفره های خانواده های ایرانی را رنگین می کرده است و به عنوان پیش غذایی سبک در نظر گرفته می شود. اکنون در این مطلب با طرز تهیه سوپ ماست آشنا خواهید شد.
سوپ ماست نیز همچون سوپ قارچ، سوپ فرانسوی و سوپ جو گزینه مناسبی برای پذیرایی از مهمان ها محسوب می شود.
مواد مورد نیاز جهت تهیه سوپ ماست :
- قارچ : 3 عدد
- سینه مرغ : 1 عدد
- ماست پر چرب : 1 لیوان
- هویج : 2 عدد
- سیب زمینی : 1 عدد
- فلفل دلمه ای : 1 عدد
- آرد : 2 قاشق غذاخوری
- جو پرک :1 لیوان
- شوید خشک : 1 قاشق چای خوری
- فلفل : به مقدار لازم
- زردچوبه : به مقدار لازم
- نمک : به مقدار لازم
طرز تهیه سوپ ماست
در ابتدا قارچ، سیب زمینی، فلفل دلمه ای و هویج را به صورت نگینی خرد کرده و در ظرف مناسبی ریخته، کناری بگذارید. قابلمه ای را به مقدار زیاد آب ریخته و سینه مرغ، هویج و جو پرک را درون آن بریزید و روی شعله قرار دهید.
هنگامی که مواد کمی پخته شد، سیب زمینی، قارچ، فلفل دلمه ای و نمک و زردچوبه را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا مواد به خوبی بپزد.زمانی که مواد به خوبی پخته و آماده شد، سینه مرغ را از آنها جدا کنید و به صورت نگینی برش دهید و مجدد به مواد اضافه کنید.
در مرحله بعدی طرز تهیه سوپ ماست, در ظرف مناسب دیگری آرد و ماست را به خوبی مخلوط کنید و فلفل و شوید را اضافه کرده و به خوبی هم بزنید. هم زمان با هم زدن ماست، ظرف را از روی حرارت برداشته و آرام ارام به مخلوط ماست اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
مجدد مواد را روی شعله ملایم قرار داده و بعد از 15 دقیقه که روی حرارت قوام پیدا کرده است سوپ آماده ی سرو می شود.
ما این مطلب را به دستور پخت سوپ ماست اختصاص دادیم و امیدواریم با ارائه این مطلب شما را در تهیه یک پیش غذای خوشمزه یاری کرده باشیم.