طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند

رغ شکم پر جز اون دسته غذاهاییه که خیلی به درد مهمونی‌ها و مجالس میخوره و کلا غذای مجلسی‌ای به حساب میاد. داخل شکم مرغ با مواد مختلفی پر میشه و هر منطقه از ایران مواد متفاوتی رو برای داخل شکم مرغ انتخاب میکنن که همگی لذیذ و خوشمزه هستن. ما در این مطلب طرز تهیه مرغ شکم پر گیلانی رو براتون آماده کردیم.

برترین‌ها: مرغ شکم پر جز اون دسته غذاهاییه که خیلی به درد مهمونی‌ها و مجالس میخوره و کلا غذای مجلسی‌ای به حساب میاد. داخل شکم مرغ با مواد مختلفی پر میشه و هر منطقه از ایران مواد متفاوتی رو برای داخل شکم مرغ انتخاب میکنن که همگی لذیذ و خوشمزه هستن. ما در این مطلب طرز تهیه مرغ شکم پر گیلانی رو براتون آماده کردیم.

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند

مواد لازم

  • مرغ کامل با پوست: 1 عدد متوسط
  • سبزی معطر شامل (گشنیز، جعفری، برگ سیر تازه، چوچاق و خالواش): 200 گرم
  • گردو آسیاب شده: 300 گرم
  • پیاز داغ: 2 قاشق غذاخوری
  • کره: 40 گرم
  • رب انار: به مقدار لازم
  • زعفران دم کرده: به مقدار لازم
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند

طرز تهیه:

1. برای تهیه این مرغ شکم پر خوشمزه کافیه تا ابتدا مرغ رو مزه دار کنیم پس داخل یک کاسه کره آب شده، زعفران دم کرده، نمک و فلفل رو با هم خوب مخلوط میکنیم.

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند

2. حالا بیرون و داخل شکم مرغ رو کاملا به مواد آغشته کرده و مرغ رو برای یک شب تا صبح داخل یخچال میذاریم.

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند

3. روز بعد گردو آسیاب شده رو داخل ماهیتابه ریخته و فقط برای دو الی سه دقیقه تفت میدیم تا روغن پس بده. بعد پیاز داغ رو اضافه کرده و باز با هم کمی تفت میدیم.

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند

4. حالا نوبت به اضافه کردن رب اناره که مقدارش و ترش یا ملس بودن رب کاملا سلیقه ایه. بعد از اضافه کردن رب باز هم موادو کمی تفت میدیم.

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند

5. بعد سبزی‌های معطر که قبلا سرخ کردیم رو اضافه کرده و کمی تفت میدیم تا خوب مزه‌ی همو بگیرن و مخلوط بشن.

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند

6. دیگه مایه داخل شکم مرغ حاضره حالا بهش نمک اضافه کرده و مزه اش میکنیم و در صورتی که به رب بیشتری احتیاج بود اضافه میکنیم.

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند

7. مرغمون رو از یخچال بیرون میاریم و شکمش رو کاملا با مواد پر میکنیم. نیازی به دوختن مرغ نیست، چون داخل فر تهیه میشه و مواد بیرون نمیریزه.

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند

8. حالا مرغ رو داخل سینی‌ای که کفش رو چرب کردیم میذاریم و روی سینی رو با فویل کاملا میبندیم و سطح فویل رو هم سوراخ میکنیم.

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند

9. مرغ رو برای مدت 1 ساعت داخل فری که از قبل روی دمای 180 درجه گرم کردیم میپزیم. بعد از فر درش میاریم و فویل رو باز میکنیم.

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند

10. حالا دوباره مرغ رو داخل فر میذاریم و حدود نیم ساعت دیگه میپزیمش تا سطحش طلایی بشه.

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان