برترینها: مرغ شکم پر جز اون دسته غذاهاییه که خیلی به درد مهمونیها و مجالس میخوره و کلا غذای مجلسیای به حساب میاد. داخل شکم مرغ با مواد مختلفی پر میشه و هر منطقه از ایران مواد متفاوتی رو برای داخل شکم مرغ انتخاب میکنن که همگی لذیذ و خوشمزه هستن. ما در این مطلب طرز تهیه مرغ شکم پر گیلانی رو براتون آماده کردیم.
![طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند](/Upload/Public/Content/Images/1398/07/23/1007120842l.jpeg)
مواد لازم
- مرغ کامل با پوست: 1 عدد متوسط
- سبزی معطر شامل (گشنیز، جعفری، برگ سیر تازه، چوچاق و خالواش): 200 گرم
- گردو آسیاب شده: 300 گرم
- پیاز داغ: 2 قاشق غذاخوری
- کره: 40 گرم
- رب انار: به مقدار لازم
- زعفران دم کرده: به مقدار لازم
- نمک و فلفل به مقدار لازم
![طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند](/Upload/Public/Content/Images/1398/07/23/1007120873d.jpeg)
![طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند](/Upload/Public/Content/Images/1398/07/23/1007120904j.jpeg)
طرز تهیه:
1. برای تهیه این مرغ شکم پر خوشمزه کافیه تا ابتدا مرغ رو مزه دار کنیم پس داخل یک کاسه کره آب شده، زعفران دم کرده، نمک و فلفل رو با هم خوب مخلوط میکنیم.
![طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند](/Upload/Public/Content/Images/1398/07/23/1007120904j.jpeg)
2. حالا بیرون و داخل شکم مرغ رو کاملا به مواد آغشته کرده و مرغ رو برای یک شب تا صبح داخل یخچال میذاریم.
![طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند](/Upload/Public/Content/Images/1398/07/23/1007120936o.jpeg)
3. روز بعد گردو آسیاب شده رو داخل ماهیتابه ریخته و فقط برای دو الی سه دقیقه تفت میدیم تا روغن پس بده. بعد پیاز داغ رو اضافه کرده و باز با هم کمی تفت میدیم.
![طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند](/Upload/Public/Content/Images/1398/07/23/1007120967t.jpeg)
4. حالا نوبت به اضافه کردن رب اناره که مقدارش و ترش یا ملس بودن رب کاملا سلیقه ایه. بعد از اضافه کردن رب باز هم موادو کمی تفت میدیم.
![طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند](/Upload/Public/Content/Images/1398/07/23/1007120983c.jpeg)
5. بعد سبزیهای معطر که قبلا سرخ کردیم رو اضافه کرده و کمی تفت میدیم تا خوب مزهی همو بگیرن و مخلوط بشن.
![طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند](/Upload/Public/Content/Images/1398/07/23/1007130014h.jpeg)
6. دیگه مایه داخل شکم مرغ حاضره حالا بهش نمک اضافه کرده و مزه اش میکنیم و در صورتی که به رب بیشتری احتیاج بود اضافه میکنیم.
![طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند](/Upload/Public/Content/Images/1398/07/23/1007130045a.jpeg)
7. مرغمون رو از یخچال بیرون میاریم و شکمش رو کاملا با مواد پر میکنیم. نیازی به دوختن مرغ نیست، چون داخل فر تهیه میشه و مواد بیرون نمیریزه.
![طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند](/Upload/Public/Content/Images/1398/07/23/1007130061w.jpeg)
8. حالا مرغ رو داخل سینیای که کفش رو چرب کردیم میذاریم و روی سینی رو با فویل کاملا میبندیم و سطح فویل رو هم سوراخ میکنیم.
![طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند](/Upload/Public/Content/Images/1398/07/23/1007130092b.jpeg)
9. مرغ رو برای مدت 1 ساعت داخل فری که از قبل روی دمای 180 درجه گرم کردیم میپزیم. بعد از فر درش میاریم و فویل رو باز میکنیم.
![طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند](/Upload/Public/Content/Images/1398/07/23/1007130108k.jpeg)
10. حالا دوباره مرغ رو داخل فر میذاریم و حدود نیم ساعت دیگه میپزیمش تا سطحش طلایی بشه.
![طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند](/Upload/Public/Content/Images/1398/07/23/1007130139p.jpeg)