خبرآنلاین: بررسی ها نشان می دهد قیمت برخی خودروها در بازار نوسانی در محدوده 500 هزار تومان را تجربه کرده است. هر چند بازار خودرو در شرایط کنونی از نبود مشتری رنج می برد با این حال همچنان قیمت برخی خودروهای پرفروش با افزایش همراه است.
فعالان بازار می گویند این افزایش قیمت البته با معامله همراه نیست و تقاضای بالفعلی در بازار وجود ندارد.
جدول زیر نشان دهنده قیمت فروش برخی خودروها در بازار است. فعالان بازار می گویند انتظار کاهش قیمت سبب شده است خرید و فروش در بازار خودرو تقریبا به حالت توقف درآید.
امروز پراید 111 به قیمت 47 میلیون و 300 هزار تومان و سایپا 131 به قیمت 43 میلیون و 300 هزار تومان قیمت خورده است. در عین حال پراید 132 به قیمت 44 میلیون تومان در بازار فایل شده است. تندر پلاس اتوماتیک 160 میلیون تومان و رانا LX 79 میلیون تومان قیمت دارد.
بازار خودرو
رنو تندر 90 در بازار 125 میلیون تومان و رنو ساندرو اتوماتیک نیز 170 میلیون تومان فایل شده اند. تیبا، کمی از 50 میلیون تومان فاصله گرفت و به قیمت 50 میلیون و 600 هزار تومان عرضه می شود و تیبا دو نیز 56 میلیون و 500 هزار تومان قیمت خورده است.
قیمت هر دستگاه سمند LX در بازار نیز 77 میلیون تومان اعلام شد.
بسیاری از فعالان بازار پرفروش ترین محدوده قیمتی در شرایط کنونی را محدوده خودروهای 50 تا 70 میلیون تومان می دانند. بسیاری معتقدند با توجه به فاصله بالای قیمت ها در بازار با قیمت تحویل کارخانه، احتمال کاهش قیمت ها وجود دارد.
بر اساس این گزارش در هفته های گذشته قیمت خودروها در محدوده ای پایین تر قرار رگفته بود اما برخی سایت های اعلام قیمت در اقدامی ماهنگ نسبت به بالا بردن قیمت ها به شکل صوری و اعلام قیمت هایی بالاتر از بازار اقدام کردند تا برابر روند رو به کاهش قیمت ها بایستند.