ستاره ؛ سرویس آشپزی - خرمالو میوهای پاییزی است و طرفداران بسیاری دارد. این میوه بسیار مغذی بوده و برای کاهش وزن، کاهش فشار خون و سلامت قلب نیز مفید است. خرمالو را میتوان در بعضی شیرینیها نیز به کار برد که یکی از آنها نان خرمالو است. این شیرینی در وعدههای صبحانه و عصرانه همراه با چای میتواند یک خوراکی پاییزی فوق العادهای باشد. در ادامه قصد داریم نحوه تهیه و پخت آن را شرح دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه نان خرمالو
به منظور تهیه این نان خوشمزه به مواد اولیهای که در جدول زیر مشاهده میکنید، نیاز داریم.
مواد لازم
|
آرد الک شده |
3 پیمانه
|
شکر |
1 پیمانه
|
تخممرغ |
2 عدد
|
خرمالو پوره شده |
حدود نیم کیلوگرم |
بیکینگ پودر |
2 قاشق چایخوری
|
عصاره وانیل |
1 قاشق غذاخوری
|
پودر دارچین |
2 قاشق غذاخوری |
کره به دمای محیط رسیده |
50 گرم
|
نمک |
1/4 (یکچهارم) قاشق غذاخوری
|
گردو خردشده |
1/5 پیمانه
|
کشمش |
1 پیمانه
|
نکات مهم:
- اضافه کردن پودر دارچین، گردو و کشمش اختیاری است و به سلیقه شما بستگی دارد.
- اندازه خرد شدن گردو بستگی به سلیقه شما دارد.
- برای پوره کردن خرمالو میتوانید تکههای خرمالو را در مخلوطکن بریزید. همچنین میتوانید تکههای نرم خرمالو را درون کاسهای بزرگ ریخته و با همزن برقی خوب به هم بزنید. راه دیگر هم استفاده از گوشتکوب دستی یا برقی است.
طرز تهیه نان خرمالو
- گردوها را کمی تفت دهید که طعم خامی آنها گرفته شود. سپس بگذارید تا در دمای محیط خنک شوند.
- پوره یا تکههای خردشده خرمالو را در ظرفی بزرگ بریزید و با کره، تخم مرغ، شکر و وانیل خوب مخلوط کنید. فرایند مخلوط کردن را باید تا جایی انجام بدهید که مایه شیرینی کاملا یکدست شود.
- سپس، بیکینگ پودر و پودر دارچین را اضافه کنید و دوباره کمی هم بزنید.
- در این مرحله باید آرد الک شده را به مواد اضافه کنید و با یک قاشق بزرگ شروع به همزدن مخلوط کنید. توجه داشته باشید که مواد را به آرامی هم بزنید.
- در مرحله آخر گردو و کشمش را اضافه کنید و هم بزنید.
- کف ظرفی که میخواهید در فر بگذارید را با کره یا روغن چرب کنید و سپس مایه را در آن بریزید.
- میتوانید برای تزئین، کمی گردو خردشده، کشمش و پودر دارچین را به طور پراکنده روی کیک بریزید.
- فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
- مایه شیرینی را که در ظرف ریخته شده است، درون فر بگذارید و صبر کنید.
-
پخت این شیرینی بین 45 تا 50 دقیقه زمان میبرد. برای مطمئن شدن از پخته شدن نان خرمالو، پس از 45 دقیقه در فر را باز کنید و خلال دندانی در مایه آن فرو کنید و اگر چیزی به آن نچسبیده بود، یعنی شیرینی شما حاضر است. اما اگر کمی از مایه به خلال دندان چسبید، در فر را دوباره ببندید و 5 دقیقه دیگر صبر کنید.
- ظرف را از فر درآورید و بگذارید تا کمی در دمای اتاق خنک شود.
نان خرمالو شما حاضر است! نوش جان!
سخن پایانی
نان خرمالو یکی از شیرینیهای کمتر شناخته است. این شیرینی بسیار نرم و خوشمزه و یک میان وعده و صبحانه عالی و البته مغذی محسوب میشود. خرمالو میوهای پاییزی است و بنابراین درست کردن این شیرینی در فصل پاییز را به شما توصیه میکنیم. اگر طعم این میوه پاییزی را دوست دارید، پیشنهاد میکنیم مطالب طرز تهیه کیک خرمالو را نیز مطالعه کنید. نظر شما در مورد این شیرینی تهیه شده با خرما چیست؟ آیا روش دیگری برای تهیه این نان میشناسید؟ فراموش نکنید نظرات و پیشنهادات خود را با ما و سایر همراهان ستاره به اشتراک بگذارید.
منبع: natashaskitchen