10- شرکت تارگت – Target
شرکت تارگت که یکی از بزرگترین فروشگاههای خردهفروشی در آمریکا محسوب میشود، مورد حمله هکرها قرار گرفت و اطلاعات مربوط به کارتهای اعتباری و دبیت کارتهای بیش از 40 میلیون نفر به سرقت رفت. این اتفاق در سال 2013 رخ داد و تقریبا دو هفته به طول انجامید و منجر به آغاز تحقیقات سری گستردهای در این زمینه شد.
9- شرکت اکویفکس – Equifax
در سال 2017، شرکت اکویفکس مورد حمله هکرها قرار گرفت که در جریان آن، اطلاعات بیش از 143 میلیون کاربر به سرقت رفت. گفته میشود اطلاعاتی همچون اسامی، تاریخ تولد، نشانی منزل و همچنین گواهینامههای برخی رانندگان این شرکت مورد سرقت قرار گرفت.
8-شرکت ایبِی – eBay
در سال 2014، در خلال یک حمله هکری به شرکت eBay، نام کاربری و رمز عبور حدود 145 میلیون کاربر در دسترس هکرها قرار گرفت. در جریان این حمله، هکرها به حساب کاربری برخی از کارمندان این شرکت نفوذ کرده و اطلاعات میلیونها کاربر به سرقت رفت. اگرچه eBay، آمار دقیقی از اکانتهای هکشده اعلام نکرد اما به تمامی کاربران خود هشدار داد تا اطلاعاتی همچون نام کاربری و رمز عبور خود را تغییر دهند.
7- شرکت آندرآرمور – Under Armour
حمله هکرها به اپلیکیشن شرکت آندر آرمور سبب شد تا اطلاعات 150 میلیون کاربر این اپلیکیشنها، در دسترس هکرها قرار گیرد. این اپلیکیشن MyFitnessPal نام دارد که در خلال این حمله، رمز عبور، نام کاربری و آدرس ایمیل کاربران این اپلیکیشن به سرقت رفت. در پی این اتفاق، ارزش سهام این شرکت افت شدیدی را تجربه کرد.
6- شرکت ادوبی – Adobe
در جریان حمله هکرها به ادوبی، به اطلاعات 152 میلیون کاربر محصولات این شرکت دسترسی پیدا کردند. این اتفاق در سال 2013 رخ داد. ادوبی در ابتدا اعلام کرد تنها 3 میلیون اکانت، هدف این حمله قرار گرفته اما بعدها این رقم را به 38 میلیون افزایش داد. شرکت امنیتی سوفوس اما اعلام کرد که بیش از 150 میلیون اکانت هک شد. با این حال، ادوبی گفت که برخی از این اکانتها غیرفعال بوده یا مورد استفاده قرار نمیگرفت.
5- شرکتهای Nasdaq، 7-Eleven و J.C. Penney
گروهی از هکرها در سال 2013، موفق شدند به اطلاعات بیش از 160 میلیون کاربر متعلق به چند شرکت از قبیل نزدک، سون الون و جیسیپنی دسترسی پیدا کنند. گفته میشود این هکرها، به شخصی به نام آلبرت گونزالس وابسته بودند. گونزالس پیشتر و در سال 2010 به خاطر جرائم سایبری، دستگیر و به 20 سال زندان محکوم شد.
4- شبکه فرند فایندر – Friend Finder
شبکه اجتماعی فرندفایندر در سال 2016، مورد حمله هکرها قرار گرفت که در جریان این اتفاق، اطلاعات بیش از 412 حساب کاربری مورد سرقت قرار گرفت. این حمله هکری، اکانتهای کاربران در چند وبسایت متعلق به این شبکه را مورد هدف قرار داد.
3- شرکت ماریوت – Marriott
در سال 2018 و در قالب حمله هکری گسترده، اطلاعات شخصی بیش از 500 میلیون مسافر شرکت ماریوت که در زمینه هتلداری فعالیت میکند، به سرقت رفت. این اطلاعات شامل نام، آدرس، شماره کارتهای اعتباری و شماره تماس افراد میشدند.
2- شرکت فیسبوک – Facebook
در آوریل سالجاری میلادی (2019) بود که گزارشها از دسترسی هکرها به سرورهای فیسبوک و سرقت اطلاعات بیش از 540 میلیون کاربر این پلتفرم خبر دادند.
1- شرکت فرست امریکن – First American
شرکت بیمه فرست امریکن در ماه مه 2019، مورد حمله هکرها قرار گرفت و اطلاعاتی همچون اسناد مالیاتی و سایر اطلاعات شخصی بیش از 885 میلیون نفر مورد سرقت قرار گرفت.