آش کدو از انواع غذاهای ایرانی خوشمزه و لذیذ است که با روش های مختلفی پخته می شود. در طرز تهیه آش کدو از نخود و لوبیا و عدس و بلغور و آب گوشت و زردچوبه و رشته آش و پیاز داغ و کدو سبز و روغن و پیاز و کشک استفاده می شود.
آش انار، آش چغندر، آش آلو و آش کدو از انواع روش ها برای پخت آش هستند و شما می توانید با توجه به ذائقه خود از روشی مناسب برای پخت آش استفاده نمایید.
مواد لازم
- لوبیا سفید : 100 گرم
- نخود : 100 گرم
- لوبیا چیتی : 100 گرم
- عدس : 100 گرم
- بلغور گندم : 50 گرم
- آب گوشت : دو لیتر
- پیاز داغ : 3 قاشق غذاخوری
- زردچوبه : به مقدار لازم
- فلفل : به مقدار لازم
- نمک : به مقدار لازم
- رشته آش خرد شده : 1/2 پیمانه
- کدو سبز : نیم کیلوگرم
- روغن محلی : 2 قاشق غذاخوری
- پیاز کوهی خرد شده : دو قاشق غذاخوری
- کشک : به مقدار لازم
طرز تهیه آش کدو سبز خوشمزه
برای تهیه آش کدو ابتدا حبوبات به جز بلغور را از شب قبل خیس نمایید سپس بلغور و حبوبات را درون قابلمه ای مناسب بریزید و با روغن تفت دهید. زردچوبه و فلفل و پیاز داغ را به مخلوط مواد آش بیفزایید و کدو سبز را ریز نمایید و به مواد آش اضافه کنید و به تفت دادن مواد ادامه دهید تا کدوها نرم شوند.
در مرحله بعدی طرز تهیه آش کدو آب گوشت را به مواد آش بیفزایید و اجازه دهید تا حبوبات به صورت کامل پخته شوند سپس رشته را به صورت کامل و در اندازه یک سانت خرد نمایید به همراه پیاز کوهی خرد شده و نمک درون آش بریزید و آش را هم بزنید تا مواد به صورت کامل خرد شوند و کدوها له شوند سپس آش را درون ظرفی مناسب برای سرو بکشید و به کمک پیاز داغ و کشک آن را تزیین نمایید و سرو کنید.
در این مطلب با دستور تهیه آش کدو خوش طعم آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این آش خوشمزه نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری نمایید.