ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه کنسرو باقلا با طعم و مزه ایده آل در خانه

طرز تهیه کنسرو باقلا بسیار ساده می باشد فقط کافی است طبق مراحلی که گفته پیش بروید تا این کنسرو خوشمزه و خوش طعم را تهیه کنید.

طرز تهیه کنسرو باقلا با طعم و مزه ایده آل در خانه

کنسرو باقلا یکی از انواع کنسرو های خوشمزه می باشد که در مدت زمان کوتاهی تهیه می شود و بسیار پر طرفدار است، در ادامه مطلب قصد داریم طرز تهیه کنسرو باقلا را به شما عزیزان آموزش دهیم.

در مطالب قبلی شما عزیزان را با طرز تهیه کنسرو ذرت و کنسرو نخود فرنگی آشنا کردیم در این مقاله شما را با طریقه درست کردن کنسرو باقلا آشنا خواهیم کرد.

دستور پخت کنسرو باقلا

مواد لازم

  • لوبیا چشم بلبلی یا پاچ باقلا(از پوست اول درآمده) :500 گرم
  • پیاز متوسط : یک عدد
  • سیب زمینی متوسط: چهار عدد
  • آب :پنج لیوان
  • آبغوره :یک دوم فنجان
  • رب گوجه ‌فرنگی :یک تا دو قاشق غذا خوری
  • گوجه فرنگی متوسط : دو عدد
  • نمک و فلفل :به مقدار لازم

نحوه تهیه کنسرو باقلا

طرز تهیه کنسرو باقلا با طعم عالی

در روش تهیه کنسرو باقلا ابتدا باقلا را خوب بشویید و داخل قابلمه قرار دهید سپس دو عدد سیب را خرد کنید و دو عدد دیگر را به صورت کامل داخل قابلمه بریزید و پیاز ها را نیز به صورت نگینی خرد و به قابلمه اضافه کنید.

حال مقداری آب به پیاز ها، سیب زمینی ها و باقلا ها اضافه کنید و اجازه دهید روی حرارت ملایم به جوش آید، زمانی که به جوش آمد شعله را کم کنید.
 در این مرحله از نحوه تهیه کنسرو باقلا زمانی که سیب زمینی و باقلا ها پخته شدند دو عدد سیب زمینی را از داخل قابلمه بیرون آورید و با گوشتکوب له کنید و داخل خورشت بریزید.
در مرحله آخر از دستور پخت کنسرو باقلا حالا رب، نمک، فلفل و آبغوره را به غذا اضافه کنید، سپس گوجه فرنگی ها را چهار قاچ کنید و به قابلمه اضافه کنید، بعد از نیم ساعت که غذا جا افتاد و خورش لعاب دار شد کنسرو آماده است، نوش جان.
طرز تهیه کنسرو باقلا با طعم عالی
امیدواریم از مطلب گفته شده در مورد نحوه تهیه کنسرو باقلا نهایت لذت را برده باشید و این غذای خوشمزه را تهیه و در کنار اعضای خانواده تان میل کنید، اگر تمایل دارید در زمینه مربا و ترشیجات اطلاعات مفیدی کسب کنید می توانید بر روی لینک کلیک نمایید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان