کنسرو باقلا یکی از انواع کنسرو های خوشمزه می باشد که در مدت زمان کوتاهی تهیه می شود و بسیار پر طرفدار است، در ادامه مطلب قصد داریم طرز تهیه کنسرو باقلا را به شما عزیزان آموزش دهیم.
در مطالب قبلی شما عزیزان را با طرز تهیه کنسرو ذرت و کنسرو نخود فرنگی آشنا کردیم در این مقاله شما را با طریقه درست کردن کنسرو باقلا آشنا خواهیم کرد.
مواد لازم
- لوبیا چشم بلبلی یا پاچ باقلا(از پوست اول درآمده) :500 گرم
- پیاز متوسط : یک عدد
- سیب زمینی متوسط: چهار عدد
- آب :پنج لیوان
- آبغوره :یک دوم فنجان
- رب گوجه فرنگی :یک تا دو قاشق غذا خوری
- گوجه فرنگی متوسط : دو عدد
- نمک و فلفل :به مقدار لازم
طرز تهیه کنسرو باقلا با طعم عالی
در روش تهیه کنسرو باقلا ابتدا باقلا را خوب بشویید و داخل قابلمه قرار دهید سپس دو عدد سیب را خرد کنید و دو عدد دیگر را به صورت کامل داخل قابلمه بریزید و پیاز ها را نیز به صورت نگینی خرد و به قابلمه اضافه کنید.
حال مقداری آب به پیاز ها، سیب زمینی ها و باقلا ها اضافه کنید و اجازه دهید روی حرارت ملایم به جوش آید، زمانی که به جوش آمد شعله را کم کنید.
در این مرحله از نحوه تهیه کنسرو باقلا زمانی که سیب زمینی و باقلا ها پخته شدند دو عدد سیب زمینی را از داخل قابلمه بیرون آورید و با گوشتکوب له کنید و داخل خورشت بریزید.
در مرحله آخر از دستور پخت کنسرو باقلا حالا رب، نمک، فلفل و آبغوره را به غذا اضافه کنید، سپس گوجه فرنگی ها را چهار قاچ کنید و به قابلمه اضافه کنید، بعد از نیم ساعت که غذا جا افتاد و خورش لعاب دار شد کنسرو آماده است، نوش جان.
امیدواریم از مطلب گفته شده در مورد نحوه تهیه کنسرو باقلا نهایت لذت را برده باشید و این غذای خوشمزه را تهیه و در کنار اعضای خانواده تان میل کنید، اگر تمایل دارید در زمینه
مربا و ترشیجات اطلاعات مفیدی کسب کنید می توانید بر روی لینک کلیک نمایید.