از این پاستا همراه با سس های شیرین و کرم وخامه و کمپوت برای درست کردن دسر استفاده میشه. که مثل پاستای معمولی باید در آب جوش حاوی شکر ( نسبت 1 به 8 شکر در آب بریزید) پخته و با مواد دلخواه ترکیب بشه.
در بعضی دستورها این خمیر بدون شکر و وانیل درست شده و مثل پاستای معمولی در آب نمک جوشیده و با سس های با نمک و پنیر مخلوط می شه.
آرد و پودر کاکائو و خاکه قند و نمک رو خوب مخلوط میکنیم روی تخته تمیزی می ریزیم.
وسط آرد رو گود می کنیم و تخم مرغ ها را اون وسط میشکنیم وانیل رو اضافه می کنیم و کم کم آرد رو با تخم مرغ مخلوط میکنیم و به صورت خمیر در میاریم.
اگر خیلی شل شد آرد اضافه می کنیم . اگر سفت شد کمی آب.
روی خمیر رو سلوفون یا نایلون می کشیم و یک ساعت در دمای اتاق استراحت می دیم:
خمیر رو با کارد 5 قسمت میکنیم و هرقسمت رو با وردنه خوب پهن می کنیم تا ضخامتش حدود نیم سانت بشه:
بعد خمیر رو با دستگاه مخصوص یا کارد تیز به صورت نوارهایی به عرض دلخواه می بریم:
رای بریدن با کارد باید سطح خمیر روکاکائو می پاشیم و مثل شیرینی کاک رول می کنیم و برش می زنیم:
می تونیم خمیر رو بلافاصله استفاده کنیم یا فریز کنیم .