تعجب نکنید این عنوان درست نوشته شده است .ورقه یکی از خوشمزه ترین و در عین حال ساده ترین غذاهای گیلانی محسوب میشود.این غذا نه تنها دارای مواد اولیه در دسترس و ارزان است، بلکه به دلیل سبک بودن جزو غذاهای بسیار پرطرفدار به حساب می آید.
طرز تهیه:
بادمجان ها را پوست کنده و به صورت حلقه حلقه با ضخامت متوسط خرد میکنیم سپس آنها را درون آب کش قرار داده و نمک میزنیم و حداقل 45 دقیقه منتظر میمانیم تا تلخاب آن گرفته شود.و سپس آن را شسته و خشک میکنیم و آنها را درون روغن زیتون سرخ میکنیم .
بادمجانهای سرخ کرده را درون توری یا آبکش قرار میدهیم تا روغن اضافه از آن خارج شود .بادمجانها را درون تابه ای که خیلی کم چرب شده میچینیم به صورتی که یک ردیف چیده شوند.
تخم مرغ ها را درون ظرفی جداگانه میشکنیم و نمک ، فلفل و زردچوبه را به آنها اضافه میکنیم .
زیر تابه را روشن کرده و حرارت را ملایم میکنیم و مخلوط تخم مرغ را روی بادمجانها اضافه میکنیم و درب تابه را میگذاریم .پس از 10 دقیقه آن را پشت و رو کرده و 5 دقیقه دیگر صبر میکنیم و پس از آن غذا را برای سرو کردن آماده میکنیم.
نکات:
در برخی مناطق شمال کشور از سیر رنده شده هم درون تخم مرغ استفاده میکنند که شما در صورت تمایل میتوانید از دو حبه سیر یا یک قاشق چای خوری پودر سیر نیز استفاده کنید.
اضافه کردن زعفران به تخم مرغ به خوشمزه تر شدن غذا کمک بسیاری میکند.
خوردن این غذا به همراه گوجه فرنگی ، ماست و حتی با کته توصیه میشود.
اضافه کردن مقداری پنیر پیتزا روی کوکو این غذا را بسیار خوشمزه تر خواهد کرد.
نوش جان!