به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی میل، کوتوله سفید مذکور 2000 سال نوری از زمین فاصله دارد. اندازه سیاره مذکور چهار برابر کوتوله سفید است و پژوهشگران میگویند این سیاره غول پیکر هر 10 روز یکبار به دور این ستاره میچرخد و پس از هر بار چرخش نیز این ستاره دنباله ای از گاز متشکل از هیدروژن ، اکسیژن و گوگرد منتشر میکند.
کوتولههای سفید تقریباً 40 برابر گرمتر از خورشید هستند.
کوتوله سفید گونهای از اجرام فضایی است. در طی زندگی یک ستاره در دوران پیری برخی از ستارگان که از حد 1٫4جرم خورشید پر جرم تر باشند به ستاره نوترونی یا سیاهچاله(3برابر جرم خورشید و اگر از این حد کم جرم تر باشند تبدیل به کوتوله سفید میشوند. ماده تشکیل دهنده کوتولههای سفید به اندازهای به هم فشردهاست که یک فنجان از آن صدها تن وزن دارد. کوتولههای سفید، که تعدادشان در کهکشان ما نسبتاً زیاد است، آخرین مرحله تکامل بسیاری از ستارهها هستند.
این کشف توسط اخترشناسان دانشکده فیزیک "دانشگاه وارویک" انجام شده و این ستاره کوتوله سفید WDJ1914 1914 نام دارد و توسط "تلسکوپ نقشهبرداری آسمانی دیجیتال اسلون" (Sloan Digital Sky Survey) شناسایی شده است.
ستاره شناسان دانشگاه وارویک برای شناسایی عناصر موجود در اطراف ستاره ، تغییرات ظریف در نور ساطع شده از سیستم را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند.
آنها پس از تجزیه و تحلیل متوجه حضور بسیار کمی هیدروژن ،اکسیژن و گوگرد در آن اطراف شدند.
آنها با استفاده از تلسکوپ "ویالتی" رصدخانه جنوبی اروپا در شیلی دریافتند که شکل گازها نشانگرهای معمولی حلقه گاز است.
دکتر "بوریس گان سیک" (Boris Gaensicke) نویسنده ارشد این مطالعه از دانشگاه وارویک گفت: در ابتدا ، ما فکر کردیم که این یک ستاره دوگانه با یک قرص برافزایشی است. با این حال ، مشاهدات ما نشان می دهد که این یک کوتوله سفید با یک قرص در اطراف آن است که تقریبا 10 برابر اندازه خورشید ما است و فقط از هیدروژن ، اکسیژن و گوگرد ساخته شده است.چنین سیستمی قبلاً دیده نشده است .
یافتههای این مطالعه در مجله " Nature "منتشر شده است.