ستاره ؛ سرویس آشپزی - تهیه بیسکوییت کره ای به شکل هندوانه یلدا بسیار ساده است و به زمان پخت زیادی نیز احتیاج ندارد ولی به دلیل وجود کره در ساختار آن میبایست چیزی حدود 3 ساعت در مجموع در یخچال استراحت داده شود.
در این ویدئو طرز تهیه بیسکوییت کرهای به شکل هندوانه یلدا را آموزش خواهید دید:
مواد لازم جهت تهیه بیسکوییت کره ای به شکل هندوانه یلدا
کره |
3/4 پیمانه |
آرد |
2 پیمانه |
شکر |
3/4 پیمانه |
وانیل |
1/8 قاشق چای خوری |
تخم مرغ |
1 عدد |
نمک |
1 پینچ |
بکینگ پودر |
1/2 قاشق چای خوری |
رنگ خوراکی |
به میزان لازم |
چیپس شکلات |
به میزان لازم |
طرز تهیه بیسکوییت کره ای به شکل هندوانه یلدا
- کره و شکر را به کمک همزن بزنید تا صاف و یکدست شود.
- آرد، بکینگ پودر و نمک را الک کنید.
- تخم مرغ و وانیل را به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
- آرد را به آرامی به مخلوط کره اضافه کنید و به کمک همزن بزنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.
- در این مرحله یک پیمانه از خمیر را جدا کرده و به رنگ قرمز درآورید.
- در مرحله بعد ا/2 پیمانه از خمیر را به رنگ سبز و 1/2 مابقی را بدون رنگ قرار دهید.
- خمیرها را با سلفون بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
- در نهایت خمیر قرمز را مطابق ویدئو به شکل استوانه در بیاورید.
- خمیر سفید را به اندازه استوانه قرمز باز کنید و به دور استوانه قرمز بپیچید.
- و در آخر خمیر سبز رنگ را باز کرده و به دور استوانه بپیچید.
- خمیر را با سلفون بپوشانید و 2 ساعت در یخچال استراحت دهید.
- از خمیر برشهای نیم سانتی متری بزنید و سپس از وسط به شکل نیم دایره برش بزنید و در نهایت با چیپس شکلات تزیین کنید.
- سپس در دمای 130 درجه به مدت 10 دقیقه در فر که از قبل گرم شده است قرار دهید.
جهت آشنایی با روش تهیه بیسکوییت کره ای و تزیین با آیسینگ به سایر بخشهای آشپزی ستاره مراجعه فرمایید.