ستاره ؛ سرویس آشپزی - استفاده از انار در تهیه انواع دسر شب یلدا مرسوم است. ما در این مطلب قصد داریم سه دسر انار شب یلدای ساده و در عین حال خوشمزه را با استفاده از دانههای لذیذ انار به شما آموزش دهیم.
در صورتی که مطالعه قسمت خاصی از این مطلب مد نظر شماست، با انتخاب عناوین ارائه شده در فهرست موضوعی زیر به موضوع دلخواه خود برسید.
1. شکلات انار
درست کردن این دسر انار شب یلدا بسیار ساده است. شما میتوانید این شکلاتها را به مدت طولانی در فریزر نگهداری کنید و مطمئن باشید که دانههای انار حالت آبدار خود را از دست نخواهند داد.
مواد لازم
- انار دون شده 1 عدد
- شکلات ذوب شده 150 گرم
طرز تهیه
- برای تهیه شکلات انار کافیست شکلات را به (حرارت غیر مستقیم) ذوب کنید. مراقب باشید که شکلات با آب یا بخار آب تماسی پیدا نکند.
- برای قالب زدن شکلاتها میتوانید از انواع قالبهای شکلات سیلیکونی استفاد کنید.
- درون قالب را تا نیم از انار دون شده پر کنید. سپس مقداری از شکلات آب شده و از حرارت افتاده را روی انارها بریزید. مجددا یک لایه انار و در آخر شکلات بریزید. این کار را تا پر شدن کامل قالب ادامه دهید.
- شما همچنین میتوانید شکلات را روی کاغذ سیلیکونی یا روغنی با قاشق بریزید و روی آن را با انار دون شده تزیین کنید.
- قالب را چند مرتبه روی کانتر بزنید تا حبابهای هوای احتمالی از آن خارج شود و به مدت 30 دقیقه در فریزر استراحت دهید.
2. شیک انار
شیک انار نوشیدنی سبکی است که به عنوان یک دسر انار شب یلدا میتوانید سرو کنید.
مواد لازم
- انار دون شده 2 عدد
- شیر 1 و ½ پیمانه
- شکر یا عسل به میزان لازم
- بستنی وانیلی 1 اسکوپ
طرز تهیه
- انارهای دون شده و شیر را درون بلندر بریزید و کاملا مخلوط کنید.
- مخلوط را از صافی رد کنید تا تفاله دانههای انار جدا شود.
- مجددا مخلوط را درون بلندر ریخته و بستنی، شکر یا عسل را بسته به ذائقه خود اضافه کنید.
- شیک انار را کاملا مخلوط کرده و در لیوان مورد نظر با دانههای انار برای تزیین سرو کنید.
3. تارت شکلاتی با انار
برای تهیه تارت شکلاتی انار، خمیر تارت را با رسپی ارائه شده در طرز تهیه تارت میوه آماده کنید. سپس فیلینگ شکلاتی را مطابق دستور آماده کنید.
مواد لازم برای فیلینگ
- خامه 200 گرم
- کره 200 گرم
- شکلات تلخ یا شیرین 200 گرم
- انار دون شده به میزان لازم
طرز تهیه تارت شکلاتی با انار
- ابتدا خامه و کره به دمای محیط رسیده را درون سس پن ریخته و با حرارت ملایم به هم بزنید تا زمانی که به جوش آید. همین که به جوش آمد کافیست، نباید شروع به جوش زدن کند. حرارت را خاموش کنید.
- در این مرحله شکلات را به مخلوط خامه و کره اضافه کنید و تا ذوب شدن کامل شکلات با لیسک کاملا به هم بزنید.
- گاناچ بدست آمده را درون تارت پخته شده بریزید و با دانههای انار تزیین کنید.
- تارت شکلاتی با انار را در دمای محیط به مدت 2 ساعت استراحت دهید و سپس برش زده و سرو کنید.
بیشتر ببینید: طرز تهیه باسلوق انار ویژه شب یلدا
شما چه نوع دسر انار شب یلدای دیگری میشناسید؟ در انتهای این مطلب در قسمت "ارسال نظر" میتوانید طرز تهیه آن را با ما به اشتراک بگذارید.