هوکین می نوعی سوپ است که معمولا به صورت آبدار سرو نمی شود و بسیار خوشمزه و لذیذ می باشد که در مدت کمی می توانید آن در منزل تهیه و در کنار اعضای خانواده میل نمایید، در ادامه به شما عزیزان طرز پخت هوکین می را آموزش خواهیم داد.
در مطالب گذشته به شما عزیزان انواع غذاهای ملل از جمله : طرز تهیه تهیه سوشی، طرز تهیه پیراشکی هات داگ و کراکت بادمجان را آموزش دادیم در این مقاله شما را با دستور تهیه هوکین می آشنا خواهیم کرد.
مواد لازم جهت تهیه هوکین می
- رشته نودل : 600 گرم
- تخم مرغ زده : دو عدد
- آب: یک قاشق سوپ خوری
- روغن گیاهی: 60 میلی لیتر
- زنجبیل آسیاب شده : دو قاشق سوپ خوری
- سیر خرد شده : چهار حبه
- سس صدف: 60 میلی لیتر
- سس سویا: هشتاد میلی لیتر
- چیلی قرمز کوچک و قاچ شده : چهار عدد
- شکر: دو قاشق چای خوری
- فلفل دلمه قرمز: 200 گرم
- فلفل دلمه سبز: 150 گرم
- پیازچه : چهار عدد
- کلم چینی خرد شده : 100 گرم
- گوشت کباب شده گوساله : 400 گرم
طرز تهیه هوکین می با طعم عالی
ابتدا نودل ها را با آب داغ بشویید و اجازه دهید آب آن ها گرفته شود سپس داخل یک کاسه بزرگ بریزید و با چنگال آن ها را از هم جدا نمایید.
حالا داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید و اجازه دهید روغن داغ شود سپس نصف تخم مرغ و آب را به ماهیتابه اضافه کنید و چند دقیقه صبر کنید تا تخم مرغ حالت املت شود.
در این مرحله از طرز تهیه هوکین می حالا آن را داخل یک سینی قرار دهید و به صورت رشته های باریک برش دهید سپس بقیه تخم مرغ و آب را نیز به همین صورت تهیه کنید.
حالا داخل ماهیتابه یک قاشق سوپ خوری روغن بزیزید و پس از داغ شدن به آن سیر، زنجبیل، شکر و چیلی اضافه کنید و شروع به تفت دادن کنید سپس سبزی ها را نیز به آن بیافزایید و پس از تفت دادن حرارت را خاموش کنید.
در مرحله آخر از طرز تهیه موکین می روغن باقی مانده را داغ کنید و نودل ها را به مدت دو دقیقه داخل آن تفت دهید سپس سبزی های سرخ شده، گوشت کباب شده و سس آماده را به آن اضافه کنید و تفت دهید، بعد از چند دقیقه آن را سروکنید و روی آن را با برش املت تزیین نمایید، نوش جان.
امیدواریم از آشپزی این بخش نهایت لذت را برده باشید و این غذای خوشمزه را تهیه کنید، برای آشنایی با نحوه پخت انواع غذاهای فرنگی بر روی لینک کلیک نمایید.