وب سایت روزیاتو: این کاسه برنجی قابل خوردن است و شما می توانید پس از پایان یافتن سوپ میگو، ظرف غذای خودتان را هم میل کنید.
مواد لازم:- 1 قاشق غذاخوری روغن کانولا
- 1 قاشق چایخوری زنجبیل
- 8 تا 9 عدد میگوی پوست کنده
- نصف یک عدد هویج
- یک عدد پیاز کوچک خرد شده
- 1 عدد قارچ درشت
- یک عدد کلم چینی
- نصف پیمانه آب
- ¼ پیمانه آب مرغ
- 1 قاشق غذاخوری سس سویا
- 1 قاشق چایخوری سس صدف
- نصف قاشق غذاخوری نشاسته + نصف قاشق غذاخوری آب
برای کاسه برنجی- 1 پیمانه برنج دانه کوتاه
- روغن سرخ کردنی
طرز تهیه:1- روغن سرخ کردنی را درون تابه داغ کنید، زنجبیل و میگوها را افزوده و تفت دهید تا رنگ میگوها عوض شود.
2- هویج، پیاز و ساقه های کلم چینی را اضافه کرده و تفت دهید. قارچ را بیفزایید و تفت دهید. در آخر آب مرغ، سس سویا، سس صدف و مخلوط نشاسته را بیفزایید و بگذارید روی حرارت به جوش بیایند.
3- در این مرحله، باید کاسه برنجی را بپزید.
4-برنج پخته شده را روی کاغذ روغنی ریخته، یک لایه دیگر کاغذ روی آن قرار دهید. سپس با استفاده از وردنه سطح برنج را صاف کنید تا به هم بچسبند. کاغذها را برداشته، ورقه برنجی را درون مایکروفر به مدت سه دقیقه بپزید.
5-برنج را درون یک توری فلزی بگذارید.
6- روغن را درون یک قابلمه بزرگ داغ کنید. برنج و توری را درون روغن داغ قرار دهید تا کاملا برشته و طلایی شود.
7-سپس سوپی که پخته اید را درون کاسه ریخته و سرو کنید.