ماهان شبکه ایرانیان

باهنر: سخنان برخی نامزدهای ریاست جمهوری اغراق آمیز و تهمت بود/انتخاب اعضای مجمع در خردادماه

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین از آغاز رفاقت‎ها پس از رقابت‎های انتخاباتی سخن گفت و افزود: از این پس باید به دولت به عنوان یک تیم ملی نگاه و کمک کنیم تا در مسابقات جهانی پیروز شود.

به گزارش خبرآنلاین، محمدرضا باهنر دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری در نخستین نشست خبری خود پس از انتخابات ریاست جمهوری که آن را "حماسه بسیار خوب" می‎خواند به تحلیل نتیجه انتخابات پرداخت و گفت: در حال حاضر رقابت ها باید تبدیل به رفاقت شود و همه دولت را در حصول اهدافی که به نفع نظام است پشتیبانی و یاری کنند.

به گفته وی، کشورهای متخاصم و رسانه های معاند و بعضی از گروه های هنجارشکن داخلی در این مدت دسیسه هایی انجام دادند تا مردم را از آمدن به پای صندوق های رای منع کنند اما سیاست های راهبردی نظام و تمهیداتی اتخاذ شده، باعث شد همان هایی که مردم را برای حضور نیافتن دعوت می‌کردند، توصیه کنند مردم به پای صندوق های رای بروند. به گفته موکد رهبر معظم انقلاب حضور پرشکوه مردم  پای صندوق رای بالاترین قدرت نرم جمهوری اسلامی ایران است.

اهم سخنان وی از این قرار است:

* رکورد 73درصدی حضور مردم پای صندوق های رای، رکورد بسیار خوبی است و برنده اصلی مردم هستند. رهبر معظم انقلاب فرمودند که شکرگزار این نعمت بزرگ که لبیک مردم به دعوت ایشان پای صندوق رای هستند.

* طرفین انتخابات یکی از عوامل مهم دعوت مردم به پای صندوق های رای بودند که زحمت خود را کشیدند، اظهارکرد. جناح های مختلف حرف ها و برنامه های خود را گفتند، بعضی از این گفت وگوها اغراق بود و بعضی مستند نبود و بعضی هم تهمت بود که البته لازمه مردم سلاری است. باید تلاش کنیم که این گفت وگوها پالایش و مستندتر شود.

*در ایام انتخابات رقابت هایی بوده اما درحال حاضر باید این رقابت ها به رفاقت ها تبدیل شود و باید باورمان این باشد که طرف برنده تیم ملی است و با رقبای خارجی می خواهد مسابقه بدهد. دولت را از این به بعد باید به عنوان یک تیم ملی نگاه و کمک کنیم تا در مسابقات جهانی پیروز شود زیرا موفقیت دولت از این به بعد موفقیت جمهوری اسلامی است.

* طبق قانون، مجمع تشخیص مصلحت نظام دوره قانونی مشخص ندارد و می‎تواند به اراده رهبری تمدید شود اما فکر می‎کنم رییس و اعضای مجمع تشخیص مصلحت تا خرداد ماه تعیین تکلیف شود. فکر می‌کنم رییس و اعضای مجمع تشخیص مصلحت تا خرداد ماه تعیین تکلیف شود.

این خبر کامل می شود...

2727

 

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان