ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه پاستا با گوجه، سیر و بادام

پاستا با گوجه، سیر و بادام از مجموعه دستورغذایی های نایجلا لاوسون است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. تهیه ی این پاستا بسیار ساده، سریع و راحت است.

وب سایت آشپزباشی: پاستا با گوجه، سیر و بادام از مجموعه دستورغذایی های نایجلا لاوسون است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. تهیه ی این پاستا بسیار ساده، سریع و راحت است.
 
 مواد لازم:
 
  •     پاستا  500 گرم
  •     نمک  به میزان لازم
  •     گوجه گیلاسی  250 گرم
  •     ماهی آنچوی  6 عدد
  •     کشمش 25 گرم
  •     سیر  2 حبه
  •     کاپاریس  2 قاشق غذاخوری
  •     بادام  50 گرم
  •     روغن زیتون  60 میلی لیتر
  •     برگ ریحان 1 مشت
 
پاستا با گوجه، سیر و بادام 
 
طرز تهیه:
 
1- مقداری آب در قابلمه ای ریخته و بجوشانید. کمی نمک به آن اضافه کرده و پاستا را طبق دستور روی بسته بندی آن بپزید.
 
2-تا پاستا می پزد، سس پاستا را آماده کنید. گوجه گیلاسی ها، ماهی آنچوی (در صورت تمایل)، کشمش، سیر، کاپاریس، بادام و روغن زیتون را در غذاساز ریخته و بزنید تا مواد ریز و به خوبی با هم ترکیب شوند.
 
3- 1 لیوان از آب پاستا برداشته و بعد آن را در آبکش بریزید.
 
4- 2 قاشق غذاخوری از آب پاستا به ترکیب سس اضافه کرده و دوباره مواد را ترکیب کنید (در صورت تمایل می توانید آب بیشتری به آن اضافه کنید).
 
5- پاستا را در ظرف مورد نظر کشیده، از سس روی آن بدهید و ترکیب کنید. تعدادی برگ ریحان روی آن بگذارید و میل کنید.
 
نکاتی در رابطه با تهیه ی پاستا با گوجه، سیر و بادام:

1- از پاستا با فرم مورد نظر استفاده کنید.

2- استفاده از ماهی آنچوی در این دستور اختیاری است.

3- سیرها را پوست بگیرید.

4- کاپاریس را قبل از استفاده در آبکش بریزید تا آب اضافی آن برود.

5- بادام ها را پوست بگیرید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان