وب سایت روزیاتو: پای همبرگر و سوسیس یک غذای کامل و سنگین به شمار می رود که بهتر است برای ناهار آن را درست کرده و میل کنید. برای تهیه این غذا به خمیر آماده پیتزا نیاز دارید. برای آشنایی با روش تهیه آن با ما همراه باشید.
مواد لازم:- 2 ورقه خمیر پیتزای آماده
- 4 قاشق غذاخوری سس گوشت
- 6 عدد سوسیس کوچک
برای همبرگر: - 150 گرم گوشت چرخ کرده
- 1/8 پیاز خرد شده
- 1 قاشق غذاخوری پودر سوخاری ساده
- 1 قاشق غذاخوری شیر
- نصف یک عدد تخم مرغ هم زده
- نمک
- فلفل سیاه
- جوزهندی
- کچاپ
- جعفری
طرز تهیه:1-خمیر آماده پیتزا را به دو دایره یک اندازه برش بزنید. از بشقاب یا پیش دستی می توانید به عنوان قالب استفاده کنید.
2- در مرکز دایره یکی از خمیرها، به صورت یک ضدبدر و مربع با چاقو برش بزنید.
3-سس گوشت را در اطراف خمیر بریزید.
4-سوسیس های کوچک را دور خمیر بچینید و روی آن پنیر رنده شده بریزید. برش های هفتی هشتی خمیر که شکل مثلث گرفته اند را روی سوسیس ها برگردانید.
5-درون یک کاسه، گوشت چرخ کرده، پیاز، پودر سوخاری، شیر، نصف یک عدد تخم مرغ همزده، نمک، فلفل سیاه و جوزهندی را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس آن را در بخش مرکزی پای قرار دهید. سطح گوشت را با قاشق صاف کنید.
6- پای سوسیس و همبرگر را به مدت 20 تا 25 دقیقه درون فر با دمای 220 درجه سانتی گراد قرار دهید تا گوشت کاملا پخته و پنیرها آب شوند.
7- این غذا را به همراه سس کچاپ و جعفری خرد شده تزئین و سرو کنید.