ماهان شبکه ایرانیان

پای همبرگر و سوسیس؛ غذایی سنگین برای ناهارتان

پای همبرگر و سوسیس یک غذای کامل و سنگین به شمار می رود که بهتر است برای ناهار آن را درست کرده و میل کنید.

وب سایت روزیاتو: پای همبرگر و سوسیس یک غذای کامل و سنگین به شمار می رود که بهتر است برای ناهار آن را درست کرده و میل کنید. برای تهیه این غذا به خمیر آماده پیتزا نیاز دارید. برای آشنایی با روش تهیه آن با ما همراه باشید.

مواد لازم:

  •     2 ورقه خمیر پیتزای آماده
  •     4 قاشق غذاخوری سس گوشت
  •     6 عدد سوسیس کوچک

برای همبرگر:

  •     150 گرم گوشت چرخ کرده
  •     1/8 پیاز خرد شده
  •     1 قاشق غذاخوری پودر سوخاری ساده
  •     1 قاشق غذاخوری شیر
  •     نصف یک عدد تخم مرغ هم زده
  •     نمک
  •     فلفل سیاه
  •     جوزهندی
  •     کچاپ
  •     جعفری
 
پای همبرگر و سوسیس

طرز تهیه:

1-خمیر آماده پیتزا را به دو دایره یک اندازه برش بزنید. از بشقاب یا پیش دستی می توانید به عنوان قالب استفاده کنید.

2- در مرکز دایره یکی از خمیرها، به صورت  یک ضدبدر و مربع با چاقو برش بزنید.

3-سس گوشت را در اطراف خمیر بریزید.

4-سوسیس های کوچک را دور خمیر بچینید و روی آن پنیر رنده شده بریزید. برش های هفتی هشتی خمیر که شکل مثلث گرفته اند را روی سوسیس ها برگردانید.

5-درون یک کاسه، گوشت چرخ کرده، پیاز، پودر سوخاری، شیر، نصف یک عدد تخم مرغ همزده، نمک، فلفل سیاه و جوزهندی را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس آن را در بخش مرکزی پای قرار دهید. سطح گوشت را با قاشق صاف کنید.

6- پای سوسیس و همبرگر را به مدت 20 تا 25 دقیقه درون فر با دمای 220 درجه سانتی گراد قرار دهید تا گوشت کاملا پخته و پنیرها آب شوند.

7- این غذا را به همراه سس کچاپ و جعفری خرد شده تزئین و سرو کنید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان