ماهان شبکه ایرانیان

۹ گیاه موثر برای چربی سوزی

اگر طعم آن چه می‌خورید را دوست نداشته باشید، به ادامه آن رژیم غذایی نمی‌‌پردازید. گیاهان و ادویه‌ها طعمی مناسب به غذا می‌بخشند و با افزودن پاپریکا، نمک دریایی و رزماری می‌توانید تکه‌ای مرغ را به غذایی فوق العاده خوشمزه تبدیل کنید.

سرویس سبک زندگی: اگر فکر می‌کنید بهترین روش برای کاهش وزن مصرف مرغ یا ماهی همراه با سالاد و برنج قهوه‌ای است، مهم‌ترین چربی سوزها را فراموش کرده‌اید: گیاهان و ادویه‌ها. در ادامه این مطلب را به نقل از سایت اوما می‌خوانیم.

9 گیاه موثر برای چربی سوزی

گیاهان و ادویه‌ها بهترین افزودنی‌ها به غذا می‌باشند که کالری، قند و سدیم ندارند. کالری، قند و سدیم در هنگام کاهش وزن نقشی اساسی دارند. چرا؟ تحقیقات نشان می‌دهد اگر طعم آن چه می‌خورید را دوست نداشته باشید، به ادامه آن رژیم غذایی نمی‌‌پردازید. گیاهان و ادویه‌ها طعمی مناسب به غذا می‌بخشند و با افزودن پاپریکا، نمک دریایی و رزماری می‌توانید تکه‌ای مرغ را به غذایی فوق العاده خوشمزه تبدیل کنید.

بعلاوه مصرف گیاهان و ادویه‌ها سوخت و ساز بدن را افزایش می‌دهند و به سوختن سریع‌تر چربی‌ها کمک می‌‌کنند. در ادامه چند گیاه و ادویه برای کاهش وزن توصیه شده است:

زردچوبه 
این ادویه زرد رنگ به چربی سوزی در بدن کمک می‌کند. مطالعه ای که در سال 2009 بر روی موش‌ها انجام شد نشان داد موش‌هایی که ماده زرد رنگ زردچوبه را در رژیم غذایی دارند نسبت به موش هایی که این ماده را در رژیم ندارند بیشتر چربی می سوزانند. زردچوبه گرمای بدن را افزایش می‌دهد بنابراین سوخت و ساز بدن نیز زیاد می‌شود. بعلاوه زردچوبه خواص دیگری نیز دارد به عنوان مثال از آلزایمر جلوگیری کرده و هورمون‌ها را در طول ماه در حد مناسب نگه می‌دارد. می‌توانید زردچوبه را به سوپ یا کباب بیفزایید یا بر روی سبزیجات سرخ شده بریزید. 
  
فلفل قرمز 
اگر تا به حال به طور اتفاقی فلفل قرمز زیادی به غذا افزوده باشید متوجه شده‌اید که ادویه‌ای بسیار گرم می‌باشد. در واقع زردچوبه و فلفل قرمز دمای بدن را افزایش داده و باعث سوخت و ساز بیشتر می‌شوند. افزودن این ادویه به غذا باعث می‌شود در هر وعده غذایی صد کالری چربی بسوزد. سعی کنید فلفل قرمز را به سوپ، تخم مرغ و غذاهای مختلف بیفزایید.
  
دارچین 
دارچین ادویه ای است که قند خون را در حالت تعادل نگه می دارد، از هوس کردن غذا جلوگیری می کند و احساس سیری به مدت طولانی می دهد. بهتر است دارچین را به پنیر، ماست و چای بیفزایید. بعلاوه دارچین ادویه ای مناسب برای تهیه گوشت است.

زیره سبز 
افزودن یک قاشق چایخوری زیره سبز به یکی از وعده های غذایی در روز باعث سه برابر شدن چربی سوزی می شود. خبر خوبی است زیرا زیره در کل دنیا وجود دارد و می توان آن را به هر غذایی افزود.

سیر 
ممکن است سیر باعث بوی بد دهان شود اما مصرف آن باعث افزایش چربی سوزی می‌شود. مطالعه‌ای نشان می‌دهد موشی که در رژیم غذایی سیر داشته در هفت هفته وزن بیشتری نسبت به موشی که سیر نمی‌خورده کم کرده است. اگرچه این نتایج در بین انسان‌ها بررسی نشده است اما افزودن سیر به رژیم غذایی ضرری ندارد. بعلاوه افزودن سیر به غذا باعث خوشمزه‌تر شدن غذا می‌شود و مواد مغذی زیادی نیز دارد.

زنجبیل 
زنجبیل نیز مانند دارچین به کنترل قند خون کمک می‌کند و از افزایش ناگهانی گلوکز بعد از مصرف غذاهای حاوی قند یا کربوهیدرات جلوگیری می‌کند. همچنین زنجبیل خاصیت چربی سوزی دارد و با افزایش گرمای بدن به افزایش سوخت و ساز کمک می‌کند. می توانید زنجبیل را به ماهی، سالاد میوه یا چای بیفزایید.

فلفل سیاه 
فلفل سیاه مانند زنجبیل خواص چربی سوزی دارد. این ادویه از تشکیل سلول های چربی جدید جلوگیری می‌کند بنابراین از افزایش وزن جلوگیری می‌کند. اگر تاکنون فلفل سیاه را به تمام غذاهای خود نمی‌افزودید از الان به بعد آن را به همه چیز حتی ماست و پنیر نیز بیفزایید.
 
هل 
هل یکی دیگر از ادویه هایی است که دمای بدن و سوخت و ساز بدن را افزایش می‌دهد. می‌توانید هل را با زنجبیل، دارچین و گل میخک مخلوط کرده و چایی مخصوص بسازید. همچنین می‌توانید هل را به قهوه و گوشت بیفزایید. 

قاصدک 
اگرچه عده زیادی از باغبان‌ها قاصدک را گیاهی هرز می‌دانند، این گیاه بین آشپزها به عنوان ماده‌ای مغذی و افزودنی مناسب برای غذا و نوشیدنی می‌باشد. گیاه هرز نیز باعث کاهش وزن و کاهش نفخ با افزایش ویتامین آ، ث و ای و مواد معدنی مانند آهن و پتاسیم می‌شود.
 
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان