سرویس سبک زندگی فردا: طرز تهیه پنیر زیره یک پنیر خانگی خوشمزه و آسان.
در ادامه این مطلب را به نقل از
بیتوته بخوانید.
من از دو و نیم کیلو شیر معادل سیزده لیوان شیر استفاده کردم شیر پر چرب باشد بهتر است. شیر را میگذاریم روی حرارت متوسط و نیم ساعتی میگذاریم جوش بخورد بعد از این زمان پنج قاشق غذاخوری پر ماست را به شیر در حال جوش خوردن اضافه میکنیم و میگذاریم تا چند دقیقه روی گاز بماند تا شیر به رنگ سبز کمرنگ در بیاید و شیر حالت بریدگی پیدا کند بعد توری پارچهای را روی آبکش پهن کنید؛ و پنیر را صاف کنید مقداری از آب پنیر را بردارید بقیه را دور بریزید بعد پنیر را یک جا جمع کنید و پارچه توری را چند دور پیچ بدهید تا پنیر شکل خودش را از دست ندهد و یک جا جمع شود و بعد یک چیز سنگین را روی آن بگذارید به مدت نیم تا یک ساعت تا آبهای اضافی پنیر خارج شود و سفت شود برای من نیم ساعت بیشتر طول نکشید، اگر دوست دارید مثل من زیره به پنیر اضافه کنید زمانی که آبکش کردید مقداری زیره را به مواد اضافه کنید، بعد از اینکه پنیر سفت شد برش زدم و پنیرها را در آب پنیری که برداشته بودم و خنک شده بود و کمی هم به آن نمک زده بودم گذاشتم، داخل خود پنیر نمک نریزید فقط در آب پنیر نمک بریزید.