شناسه : ۱۹۷۵۶۴۹ - سه شنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ ساعت ۱۲:۲۴
در گفتوگو با اقتصادآنلاین مطرح شد؛
درخواست اتاق اصناف مبنى بر تعویق مالیاتها تا پایان خرداد/ ضرورت تسریع در پرداخت بیمه بیکارى
اقتصادآنلاین - فاطمه اکبرخانى؛ قاسم نوده فرهانى در گفتوگو با خبرنگار اقتصادآنلاین به عدم امکان بازگشایى برخى مشاغل اشاره کرد و افزود: بر اساس دستور ستاد مقابله با کرونا، واحدهای داخل پاساژها فعلا تا اطلاع بعدی تعطیل هستند، اما با توجه به اینکه عمده اصناف در این بخش قرار دارد باید فکر اساسی راجع به آن شود.
رییس اتاق اصناف تهران به مشکل اصناف در زمینه پرداخت مالیات و بیمه اشاره کرد و گفت: اگرچه ما توقع بخشودگى مالیاتى نداریم اما بخش عمدهای از کسبوکارها در نتیجه این بیماری آسیب دیدهاند؛ لذا در خصوص مالیاتها، با ارسال نامهای به رییس سازمان امور مالیاتی خواستار تعویق پرداخت تا 30خرداد شدهایم اما فعلا جوابى دریافت نکردهایم.
وی همچنین درباره پرداخت حق بیمه در این شرایط اظهار کرد: تا کنون براى 10 گروه صنفی مهلت پرداخت حق بیمه داده شده، این درحالیست که همه صنوف متاثر از این بیمارى با مشکل کاهش درآمد، بیکارى، چک و حقوق کارکنان مواجه شدهاند که باید به آن توجه کرد.
نوده فرهانى در پایان تاکید کرد: در این شرایط پرداخت هرچه سریعتر بیمه بیکاری الزامی است تا شاهد تعدیل نیرو در هیچ صنفی نباشیم.