سرویس سبک زندگی فردا: فصل هندوانههای شیرین و آبدار رسیده و هم اکنون که در بازار این میوه جالیزی به عنوان نوبرانه به فروش میرسد، انتخاب یک هندوانه شیرین کار بسیار دشواری است و نیاز به تجربه و آگاهی دارد. اما بهترین راه تشخیص هندوانه رسیده چیست؟ در ادامه این مطلب را به نقل از سیمرغ بخوانید.
چندین راه برای تشخیص رسیدگی و شیرینی هندوانه
- معمولا بهترین علامت رسیدگی هندوانه تغییر رنگ پوست آن است. اگر دقت کرده باشید اغلب هندوانههای راه راه در قسمتی از پوستشان لکه بزرگ تغییر رنگ یافته ای دیده می شود که نشان دهنده سطح تماس پوست هندوانه با زمین است. اگر رنگ این قسمت سفید متمایل به سبز باشد، هندوانه نارس است اما اگر به رنگ زرد روشن متمایل به کرم باشد و خطوط هندوانه موازی و صاف و تیره تر باشد نشاندهنده رسیدگی میوه است. معمولا هندوانههای راه راه رسیده هرچه گردتر باشند شیرینتر و هر چه کشیدهتر باشند آبدارتر هستند و هندوانههای با پوست مات از انواع براق آن بهترند.
- در مورد هندوانههای بیضی با رنگ سبز کمرنگ که به هندوانه سفید معروفند هر چه رنگ میوه روشنتر و به سفیدی بزند، شیرینتر و آبدارتر هستند. اما انواعی از هندوانههایی که رنگ سبز پررنگ دارند خیلی خوشمزه و ترد نیستند اما تخمههای خوبی برای برای بو دادن دارند.
- روش دیگر برای تشخیص یک هندوانه خوب، توجه به دم یا همان ساقه متصل به هندوانه است. اگر دم هندوانه خشک باشد یعنی رسیده است اما اگر سبز باشد به این معناست که هندوانه زود چیده شده و نارس است.
- هر چه هندوانه سبکتر باشد پوست نازکتری دارد و اگر در اثر ضربه زدن به هندوانه، صدای بم و خفهای شنیدید آن هندوانه نارس و پوست کلفت یا خیلی رسیده و پوک است که بسته به فصل عرضه آن این موضوع قابل تشخیص است، اما اگر ارتعاشات ضربه وارده به پوست هندوانه در تمام بافت آن پخش شد نشاندهنده تردی و آبدار بودن هندوانه است.
- یکی دیگر از راه های تشخیص هندوانه رسیده فشردن هندوانه بین دو دست است که لزوما باید زور بازو داشته باشید تا بتوانیدبا اعمال فشار و ایجاد شکافی در داخل بافت هندوانه متوجه تردی آن شوید.