وب سایت روزیاتو: این غذای مکزیکی بسیار تند اما خوشمزه است و بدون شک از خوردن آن لذت خواهید برد. مزیت غذاهای مکزیکی در این است که با طبع ما ایرانی ها به طور کامل سازگار هستند.
مواد لازم:- 1 پیمانه برنج دانه بلند
- 1 قاشق غذاخوری پیاز خرد شده
- 1 حبه سیر خرد شده
- نصف قاشق غذاخوری فلفل هالوپینوی خرد شده
- 1 قاشق چایخوری مرزنجوش
- نصف پیمانه سس گوجه فرنگی
- 1٫5 پیمانه آب مرغ
- نمک
- 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
برای سس قرمز:- ¼ پیمانه روغن گیاهی
- 2 قاشق غذاخوری آرد
- 1 قاشق غذاخوری پودر چیلی
- 1 پیمانه سس گوجه فرنگی
- 1 پیمانه آب مرغ
- 1 قاشق چایخوری پودر سیر
- 1 قاشق چایخوری پودر پیاز
- نصف قاشق چایخوری زیره سبز
- نمک
برای بوریتو:- 4 عدد نان تورتیلا
- 2 پیمانه مرغ پخته و ریش ریش شده
- نصف پیمانه لوبیای سیاه پخته شده
- 2 پیمانه مخلوط پنیر مکزیکی
- کاهو و گوجه فرنگی خرد شده
طرز تهیه:1- در یک قابلمه، روغن را روی حرارت ملایم داغ کنید. پیاز، سیر و فلفل هالوپینو را در روغن ریخته و تفت دهید. آن ها را تا زمانی که نرم شوند، تفت دهید.
2- برنج و مرزنجوش (آویشن کوهی) را اضافه کنید. یک دقیقه هم بزنید و سپس سس گوجه فرنگی، آب مرغ و نمک را بیفزایید. آن ها را به خوبی هم بزنید و اجازه دهید مواد بجوشند. 20 دقیقه روی حرارت ملایم به حالت نیم جوش باقی بماند تا همه مواد کاملا نرم شوند.
3-در یک شیرجوش کوچک، روغن را داغ کنید؛ آرد و پودر چیلی را بیفزایید و هم بزنید. آن ها را تا زمانی تفت دهید که کاملا قرمز شوند.
4- سس گوجه فرنگی، آب مرغ و ادویه را بیفزایید. آن ها را خوب هم بزنید تا کاملا غلیظ شوند. سپس کنار بگذارید.
5- برای درست کردن بوریتو، 2 قاشق غذاخوری از سس قرمز را درون مرغ ها بریزید.
6-روی یک نان تورتیلا، یک لایه پنیر بریزید، یک قاشق غذاخوری برنج روی آن قرار دهید. روی آن ها مرغ و سپس لوبیای سیاه بریزید.
7- لبه های نان را تا کرده و سپس آن را لقمه کنید تا بوریتو کاملابسته شود.
8-کف قالب، یک لایه سس بریزید. بوریتوها را روی آن بچینید. روی لقمه ها یک لایه از مخلوط پنیرها بریزید.
9-بوریتوها را به مدت 15 تا 20 دقیقه درون فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.
10-این لقمه های مکزیکی را به همراه کاهو و گوجه فرنگی خرد شده سرو کنید.