ماهان شبکه ایرانیان

این بوریتوی تند مکزیکی را امتحان کنید

این غذای مکزیکی بسیار تند اما خوشمزه است و بدون شک از خوردن آن لذت خواهید برد. مزیت غذاهای مکزیکی در این است که با طبع ما ایرانی ها به طور کامل سازگار هستند.

وب سایت روزیاتو: این غذای مکزیکی بسیار تند اما خوشمزه است و بدون شک از خوردن آن لذت خواهید برد. مزیت غذاهای مکزیکی در این است که با طبع ما ایرانی ها به طور کامل سازگار هستند.

مواد لازم:

  •     1 پیمانه برنج دانه بلند
  •     1 قاشق غذاخوری پیاز خرد شده
  •     1 حبه سیر خرد شده
  •     نصف قاشق غذاخوری فلفل هالوپینوی خرد شده
  •     1 قاشق چایخوری مرزنجوش
  •     نصف پیمانه سس گوجه فرنگی
  •     1٫5 پیمانه آب مرغ
  •     نمک
  •     1 قاشق غذاخوری روغن زیتون

برای سس قرمز:

  •     ¼ پیمانه روغن گیاهی
  •     2 قاشق غذاخوری آرد
  •     1 قاشق غذاخوری پودر چیلی
  •     1 پیمانه سس گوجه فرنگی
  •     1 پیمانه آب مرغ
  •     1 قاشق چایخوری پودر سیر
  •     1 قاشق چایخوری پودر پیاز
  •     نصف قاشق چایخوری زیره سبز
  •     نمک

برای بوریتو:

  •     4 عدد نان تورتیلا
  •     2 پیمانه مرغ پخته و ریش ریش شده
  •     نصف پیمانه لوبیای سیاه پخته شده
  •     2 پیمانه مخلوط پنیر مکزیکی
  •     کاهو و گوجه فرنگی خرد شده
 
طرز تهیه بوریتو مکزیکی

طرز تهیه:

1- در یک قابلمه، روغن را روی حرارت ملایم داغ کنید. پیاز، سیر و فلفل هالوپینو را در روغن ریخته و تفت دهید. آن ها را تا زمانی که نرم شوند، تفت دهید.
 
2- برنج و مرزنجوش (آویشن کوهی) را اضافه کنید. یک دقیقه هم بزنید و سپس سس گوجه فرنگی، آب مرغ و نمک را بیفزایید. آن ها را به خوبی هم بزنید و اجازه دهید مواد بجوشند. 20 دقیقه روی حرارت ملایم به حالت نیم جوش باقی بماند تا همه مواد کاملا نرم شوند.

3-در یک شیرجوش کوچک، روغن را داغ کنید؛ آرد و پودر چیلی را بیفزایید و هم بزنید. آن ها را تا زمانی تفت دهید که کاملا قرمز شوند.

4- سس گوجه فرنگی، آب مرغ و ادویه را بیفزایید. آن ها را خوب هم بزنید تا کاملا غلیظ شوند. سپس کنار بگذارید.

5- برای درست کردن بوریتو، 2 قاشق غذاخوری از سس قرمز را درون مرغ ها بریزید.

6-روی یک نان تورتیلا، یک لایه پنیر بریزید، یک قاشق غذاخوری برنج روی آن قرار دهید. روی آن ها مرغ و سپس لوبیای سیاه بریزید.

7- لبه های نان را تا کرده و سپس آن را لقمه کنید تا بوریتو کاملابسته شود.

8-کف قالب، یک لایه سس بریزید. بوریتوها را روی آن بچینید. روی لقمه ها یک لایه از مخلوط پنیرها بریزید.

9-بوریتوها را به مدت 15 تا 20 دقیقه درون فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.

10-این لقمه های مکزیکی را به همراه کاهو و گوجه فرنگی خرد شده سرو کنید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان