شناسه : ۲۰۲۱۸۸ - جمعه ۵ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۹:۵۷
خوشمزه روز: برانچ اسفناج و کنگر فرنگی [تماشا کنید]
برای تهیه این برانچ به مغز کنگرفرنگی (آرتیشو) نیاز دارید تا در کنار اسفناج و تخم مرغ، یک صبحانه سالم و مقوی تهیه و سرو کنید. برای یادگیری روش تهیه این غذا با روزیاتو همراه باشید.
برای تهیه این برانچ به مغز کنگرفرنگی (آرتیشو) نیاز دارید تا در کنار اسفناج و تخم مرغ، یک صبحانه سالم و مقوی تهیه و سرو کنید. برای یادگیری روش تهیه این غذا با روزیاتو همراه باشید.
مواد لازم
- یک عدد نان باگت
- 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1 حبه سیر رنده شده
- نصف پیمانه اسفناج منجمد
- نصف پیمانه مغز کنگرفرنگی
- 10 عدد تخم مرغ
- نصف پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
- 1 کاسه کوچک ماست خامه ای
طرز تهیه
- فر را با دمای 190 درجه سانتی گراد روشن کنید.
- نان باگت را به اسلایس های 2٫5 سانتی متری برش بزنید. روی آن ها سیر و روغن زیتون بریزید.
- درون سینی فر یک لایه ورقه روغنی قرار داده و نان ها را روی آن بچینید.
- آن ها را به مدت 8 تا 10 دقیقه درون فر بپزید تا کاملا طلایی شوند.
- درون قالب مربعی، نان های برشته شده را چیده، یک لایه اسفناج و یک لایه کنگرفرنگی ریخته و در آخر دوباره یک ردیف نان بچینید.
- تخم مرغ ها را درون یک کاسه دیگر هم بزنید. ماست و پنیر پارمسان را به آن ها افزوده و مخلوط کنید.
- مخلوط تخم مرغ را روی برانچ ریخته و بگذارید به طور کاملا جذب نان شوند.
- سپس آن ها را 30 دقیقه در فر بپزید تا کاملا طلایی شوند.