ماهان شبکه ایرانیان

آشنایی با خواص خاکشیر

مصرف شربت خاکشیر به همراه عسل و آب ولرم به صورت ناشتا فواید سلامت زیادی برای سلامت پوست و دستگاه گوارش دارد

آشنایی با خواص خاکشیر

خواص خاکشیر برای سلامت و لاغری

خاکشیر گیاهی است که به صورت خودرو در باغ‌ها و صحرا‌ها می‌روید.خاکشیر برگ‌هایی با بریدگی زیاد و گل‌های زرد روشن از تیره شب بو دارد. در این مطلب برخی از خواص این گیاه را بیان می‌کنیم. مصرف شربت و جوشانده خاکشیر مزایای سلامتی زیادی برای بدن دارد که در ادامه می خوانید:


خواص خاکشیر، کاهش وزن

خاکشیر نقش موثری در بهبود عملکرد دستگاه گوارش و لاغری دارد.برای کاهش وزن با خاکشیر، باید یک قاشق غذاخوری خاکشیر را بشویید و در یک لیوان آب ولرم حل سپس به این محلول مقداری شکر یا نبات اضافه کنید و هر روز ناشتا، آن را بنوشید.


بیشتر بخوانید:

دمنوش هایی که سلامتی شما را تضمین می کند

 خواص خاکشیر در افزایش وزن

مصرف ناشتای خاکشیر با شیر معده را تقویت و اشتها را زیاد می‌کند.


بخور خاکشیر برای درمان سرخک و آبله مرغان

مصرف شربت خاکشیر در کودکانی که دچار سرخک و آبله مرغان هستند باعث کاهش حرارت درونی می‌شود. برای این منظور شربت خاکشیر باید روزانه 3 تا 4 لیوان مصرف شود. برای رفع خارش و سوزش پوست کودک می‌توانید خاکشیر را بر روی زغال بریزید و با دود آن، بدن کودک را بخور دهید.


خواص خاکشیر در درمان جوش صورت

مخلوط 2 قاشق غذاخوری خاکشیر با عرق شاه‌تره و عرق کاسنی به درمان جوش‌های صورت کمک شایانی می‌کند. برای این منظور باید یک استکان از هر یک از عرقیجات شاه‌تره و کاسنی را با هم مخلوط و آن را با 2 قاشق غذاخوری خاکشیر ترکیب کنید. این درمان را باید به مدت سه هفته ادامه دهید. این نوشیدنی برای درمان گرفتگی صدا هم استفاده می‌شود.

بیشتر بخوانید:

چای سیستوس و تمام فواید بی نظیر آن برای سلامتی

قوی ترین ضد نفخ های گیاهی را بشناسید

 

دفع سنگ کلیه با خاکشیر
خاکشیر

برای دفع سنگ کلیه باید 3 قاشق غذا خوری ترنجبین را در یک لیوان آب به مدت 5 ساعت خیس، سپس آن را صاف و با 2 قاشق غذاخوری خاکشیر مخلوط کنید.


رفع بوی بد دهان با خاکشیر

برای رفع بوی بد دهان باید ترنجبین را به مدت 5 تا 6 ساعت درون آب خیس سپس آن را صاف، با یک تا 2 قاشق غذاخوری خاکشیر مخلوط و هر روز عصر یک لیوان از شربت ترنجبین و خاکشیر را میل کنید.


طرز تهیه جوشانده خاکشیر

برای تهیه جوشانده خاکشیر نخست دانه‌های خاکشیر را 15 دقیقه درون آب خیس کرده، سپس آب اضافی آن را خالی کنید و چندین مرتبه آن را به خوبی بشویید. خاکشیر را به مدت 10 دقیقه با آب بجوشانید و پس از سرد شدن میل کنید.

بیشتر بخوانید:

فواید شگفت‌انگیز چای هیبیسکوس برای سلامتی

 

موارد منع مصرف خاکشیر

افرادی که دچار ورم و زخم معده هستند باید مصرف خاکشیر را محدود کنند. اشخاصی که طبع سرد دارند و از بیماری‌های ناشی از طبع سرد از جمله روماتیسم و آرتروز رنج می‌برند، باید در استفاده از شربت خاکشیر احتیاط و آن را با عسل و عرق نعناع مصرف کنند.



منبع: yjc.ir

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان