ماهان شبکه ایرانیان

یلدا مبارک: سه دستور غذایی با هندوانه

شب یلدا نزدیک است بیشتر شما یا مهمانی ترتیب داده اید یا جایی دعوت هستید، اگر دعوت هستید که خوش به حالتان! اما اگر میزبان هستید حتما می خواهید ترتیبی بدهید که اعضای خانواده و دوستان را با هنر خود شگفت زده کنید

یلدا مبارک: سه دستور غذایی با هندوانه

یلدا مبارک: سه دستور غذایی با هندوانه

شب یلدا نزدیک است بیشتر شما یا مهمانی ترتیب داده اید یا جایی دعوت هستید، اگر دعوت هستید که خوش به حالتان! اما اگر میزبان هستید حتما می خواهید ترتیبی بدهید که اعضای خانواده و دوستان را با هنر خود شگفت زده کنید. هیچکس از تعریف شنیدن بدش نمی آید پس ما به شما کمک می کنیم در این شب سربند شوید. سه دستور غذایی با هندوانه برایتان آماده کرده ایم که می توانید در کمترین زمان و به سادگی آماده شان کنید.

قطعات هندوانه همراه با نعناع و لیمو

یلدا مبارک: سه دستور غذایی با هندوانه

شرط می بندم تا به حال چنین برش هندوانه ای ندیده بودید! طعم شیرین هندوانه را با خنکی نعناع و ترشی لیمو فرض کنید. مطمئن باشید خوشتان خواهد آمد. برای آماده کردن این دسر شیرین فقط 10 دقیقه زمان لازم دارید.

مواد لازم:

یک هندوانه خنک ( هنگام قطعه قطعه کردن هسته ی برش ها را جدا کنید )، حدود دو کیلو و نیم

یک دوم مشت نعناع تازه

4 عدد لیمو، دو عدد آبشان گرفته شود و دو عدد پوست رویشان

سه چهارم فنجان شکر

یلدا مبارک: سه دستور غذایی با هندوانه

روش آماده سازی:

1- هندوانه را از عرض به قطعات 5 سانتی برش بزنید و هر برش را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید.

2- برگ های تازه نعناع را ریز خرد کنید و به همراه پوست رویی لیمو در داخل یک کاسه متوسط قرار دهید. شکر را اضافه کنید و خوب بهم بزنید.

3- هندوانه را در بشقاب مخصوص سرو قرار دهید و آب لیمو را روی قطعات فشار دهید، در آخر روی هر قطعه مقداری از ترکیب نعناعی که درست کردید قرار دهید.

اطلاعات مربوط به این غذا:

مواد گفته شده در این دستور غذایی برای 6 تا 8 نفر در نظر گرفته شده است.

مدت زمانی که باید صرف آماده سازی غذا بکنید 10 دقیقه می باشد.

ژله هندوانه

یلدا مبارک: سه دستور غذایی با هندوانه

اگر دوست دارید کاری متفاوت کرده باشید استفاده از این ژله خوش طعم را به شما توصیه می کنم. هم خوش طعم است و هم خوش رنگ. حتما امتحانش کنید.

مواد لازم:

دو کیلو و نیم هندوانه به علاوه پوست

90 گرم ژلاتین بدون طعم

یک دوم فنجان شکر

یک چهارم فنجان آب لیموی تازه

روغن کانولا برای بشقاب

روش آماده سازی:

1- هندوانه را به قطعات بزرگ تقسیم کنید، پوست را جدا کنید. هندوانه را داخل مخلوط کن قرار دهید و پوره کنید. پوره هندوانی که بدست آوردید را از یک صافی مناسب عبور دهید تا پالپ و دانه هایش گرفته شود ( با این کار حدود 3 فنجان آب هندوانه بدست می آورید).

2- در یک کاسه کوچه یا یک فنجان اندازه گیری، ژلاتین را با یک فنجان آب هندوانه ترکیب کنید، و اجازه دهید 3 دقیقه بماند. در یک ماهی تابه کوچک، روی شعله متوسط، آب هندوانه و شکر را گرم کنید تا شکر کاملا حل شود. ترکیب ژلاتین و آب لیمو را به ماهی تابه اضافه کنید. از روی حرارت برش دارید.

3- ظرفی که می خواهید در آن ژله را بریزید با روغن کمی چرب کنید. پوره ی هندوانه و ژلاتین را داخلش بریزید، رویش را بپوشانید و داخل یخچال قرار دهید. هنگام سرو می توانید ژله ها را به صورت مکعبی ببرید و داخل بشقاب ها قرار دهید. حتی می توانید یک لایه ژل سبز رنگ نیز زیر مکعب های ژل هندوانه استفاده کنید تا کاملا شبیه به هندوانه شوند.

اطلاعات مربوط به این غذا:

مواد گفته شده در این دستور غذایی برای 6 نفر می باشد.

مدت زمان اماده سازی مواد 20 دقیقه.

مدت زمان آماده شدن ژله 12 ساعت.

نوشیدنی هندوانه و نعناع

یلدا مبارک: سه دستور غذایی با هندوانه

اگر به دنبال سرو یک نوشیدنی خوش طعم و آرامش بخش هستید هندوانه و نعناع می توانند یک ترکیب عالی به شما بدهند.

مواد لازم:

4 فنجان هندوانه بدون دانه

یک و یک دوم فنجان لیموناد ( شربت آب لیمو )

یک دوم فنجان نعناع تازه

روش آماده سازی:

1- در یک مخلوط کن، هندوانه و لیموناد را با هم ترکیب کنید، اگر غیلی غلیظ است می توانید از صافی ردش کنید.

2- نعناع و یخ را به داخل ترکیب بدست آمده منتقل کنید.

اطلاعات مربط به این غذا:

مواد گفته شده در این دستور برای 4 نفر می باشد

مدت زمان آماده سازی 10 دقیقه.

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان