وقتی کلمه ایتالیا را می شنوید اولین چیزی که به ذهنتان می آید پاستاهای خوش طعم و غذاهای لذیذ ایتالیایی است. درست کردن آن ها ساده است فقط در عرض چند دقیقه می توانید با دستورهایی که گذاشته ام یک پاستای ایتالیایی دلپذیر برای شام امشب درست کنید.
اسپاگتی کاربونارا
350 گرم ژامبون یا بیکن
400 گرم اسپاگتی
2 قاشق سوپ خوری روغن زیتون
4 عدد زرده تخم مرغ
2 حبه سیر
225 گرم خامه یا خامه ترش
75 گرم پنیر پارمزان رنده شده
نمک
- روغن را روی گاز قرار دهید تا داغ شود. سیر را خرد کرده سرخ کنید.ژامبون را خرد کرده و به مدت 3 دقیقه در روغن سرخ کنید.
- خامه را با زرده تخم مرغ هم بزنید. پنیر را به آن اضافه کنید و نمک و فلفل هم بریزید.
- اسپاگتی را بجوشانید تا کمی نرم شود. سپس آبکش کنید و به ژامبون اضافه کنید. در نهایت سس را به آن اضافه کنید و به مدت 7 الی 8 دقیقه بجوشانید تا سفت شود.
پاستا کاربونارا با کدو و گوشت توپی
500 گرم گوشت چرخ کرده
1 عدد پیاز
4 تکه بیکن
500 گرم اسپاگتی
4 عدد زرده تخم مرغ
2 عدد کدو
1 پیمانه خامه
1 عدد لیمو
120 پنیر پارمزان رنده شده
یک دسته جعفری
2 قاشق سوپخوری کره
- گوشت چرخ کرده، پیاز خرد شده و فلفل را با هم مخلوط و قلقلی کنید.
- تاوه را گرم کرده و کره را آب کنید. گوشت ها را 5 الی 6 دقیقه داخل کره سرخ کنید. بیکن و کدوی خرد شده را به آن اضافه کنید و بگذارید 3 الی 4 دقیقه بپزد.
- پاستا را در آب نمک زده بجوشانید. جعفری ها را خرد کرده و آب لیمو را بگیرید. در داخل ظرفی زرده تخم مرغ، آب لیمو، جعفری ها و پنیر را مخلوط کنید تا سس درست شود. پاستا را با سس مخلوط کنید و به گوشت اضافه کنید. خوب هم بزنید و فلفل به آن اضافه کنید.