شناسه : ۲۰۳۳۲۴ - شنبه ۶ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۰۷:۳۳
افطار با مرغ و سیب زمینی اسپانیایی
این خوراک مرغ و سیب زمینی اسپانیایی خوش طعم و رنگ را می توانید امشب برای سفره افطار آماده کنید. مزیتی که این غذای لذیذ دارد این است که هم می توانید با نان و هم با برنج سرو کنید.
این خوراک مرغ و سیب زمینی اسپانیایی خوش طعم و رنگ را می توانید امشب برای سفره افطار آماده کنید. مزیتی که این غذای لذیذ دارد این است که هم می توانید با نان و هم با برنج سرو کنید.
مواد لازم:
- ½ پیمانه روغن زیتون
- 1 عدد پیاز
- 3 حبه سیر
- 5 عدد سیب زمینی دو نیمه شده
- نصف بادمجان
- 1 و نیم قاشق چای خوری نمک
- 650 گرم سینه مرغ
- 1 عدد سیب زمینی بزرگ
- نمک و فلفل به مقدار دلخواه
- 1 قاشق چای خوری ادویه مرغ
- ½ پیمانه جعفری تازه
- نان یا برنج برای سرو
- سس: روغن زیتون را در یک تاوه بزرگ روی حرارت زیاد گاز داغ کنید. سپس سیر و پیاز را اضافه کنید. داخل گوجه فرنگی ها را با قاشق خالی کنید و روی مواد بریزید. سپس بادمجان ها را اضافه کنید و بگذارید 5 دقیقه تا زمانی که حالت سوپ مانند و خوش عطر شود بجوشد. اکنون گوجه فرنگی هایی که داخل آن ها را خالی کرده اید به صورت وارونه داخل سس قرار دهید و بگذارید چند دقیقه بجوشد تا گوجه ها کاملا نرم شوند. سپس گوجه را با قاشق داخل مواد هم بزنید و یک 5 دقیقه دیگر بجوشانید.
- هم زن: مواد را داخل هم زن یا غذا بریزید و خوب هم بزنید تا به غلظتی که می خواهید برسد. سپس نمک را به آن اضافه کنید.
- مرغ و سیب زمینی: داخل یک تاوه دیگر باز هم کمی روغن زیتون بریزید و سیب زمینی و مرغ ها را داخل روغن داغ شده بریزید. روی آن نمک و فلفل و ادویه بریزید و بگذارید سرخ شود تا قهوه ای رنگ شود.
- مرحله پایانی: سس را روی مرغ و سیب زمینی بریزید در تاوه را ببندید و بگذارید به مدت 10 دقیقه بجوشد تا سیب زمینی و مرغ ها کاملا مغز پخت شوند. سپس روی آن کمی جعفری بریزید و با نان یا برنج سرو کنید. نوش جان.