ایرنا زندگی: حالا که فصل توت سیاه رسیده بهترین فرصت است تا مربای آن را درست و صبحانههای جذابی را آماده کنیم.

مواد لازم:
- توت سیاه: یک کاسه
- شکر: یک کاسه
- آب: یک و نیم کاسه


طرز تهیه و دستور پخت:
1. شکر و آب را داخل قابلمه بریزید و بگذارید به جوش بیاید روی حرارت به مدت 10 دقیقه بجوشد تا قوام بیاید و بعد ساقههای توت سیاه را جدا کنید و داخل آب و شکر اضافه کنید و حرارت را روی ملایم قرار دهید تا شیرینی شیره به خورد توتها بگیرد. سپس زیر آن را خاموش کنید و اجازه بدهید سرد شود و داخل ظروف در دار داخل یخچال نگهداری کنید.