به گزارش ایسنا، حسن جعفری بعد از بازگشت به سپاهان اصفهان بعد از سه سال اظهار کرد: خوشحالم که به خانه خودم برگشتم. من در مکتب سپاهان بزرگ شدهام و در ردههای نوجوانان، جوانان، امید و بزرگسالان با سپاهان قهرمانی دارم. بر خلاف میل باطنیام، سه - چهار سال از سپاهان دور بودم و دست تقدیر مرا از تیمم دور نگه داشت. اما الآن بازگشتهام و میخواهم به تیم محبوبم کمک کنم.
او درباره ابراز تمایل کرانچار به وی گفت: باعث افتخارم است که مربی بزرگی مثل کرانچار به بازی من علاقه دارد. من هم تمام تلاشم را میکنم تا بهترین عملکرد را در سپاهان داشته باشم. هواداران هم مطئن باشند نسبت به گذشته، هم با تجربهتر شدهام و هم پختگی لازم را پیدا کردهام. ضمن این که با جدایی سه ساله از سپاهان، قدرش را بیشتر از قبل میدانم.
جعفری همچنین خاطرنشان کرد: من در سال اول جداییام از سپاهان با فولاد خوزستان قهرمان لیگ شدم اما یک هزارم قهرمانی با سپاهان هم به من نچسبید. به هر حال وقتی دل آدم جای دیگری باشد، این اتفاق میافتد. بعد از فولاد هم به ملوان و پدیده رفتم اما دراین سه سال هدف اولم بازگشت به سپاهان بود. حتی تیم ملی هم بعد از سپاهان در اهدافم قرار داشت.