در شماره های پیشین خوشمزه روز در مورد طرز تهیه بستنی یخی هندوانه ای و پیتزای میوه ای هندوانه و اینکه چگونه می توان یک هندوانه رسیده و شیرین انتخاب کرد برایتان نوشته بودیم. در این مطلب نیز طرز تهیه کیک هندوانه ای را برایتان انتخاب کرده ایم.
برای این منظور با روزیاتو همراه باشید.
مواد لازم
- 1 عدد هندوانه
- 2 عدد کیک اسفنجی
- 150 گرم خامه فرم گرفته
- 250 گرم شکلات سبز آب شده (ماچا)
- 50 گرم خامه
- 60 گرم شکلات تلخ آب شده
طرز تهیه
- هندوانه را به صورت دایره ای با قطر 15 سانتی متر برش داده و پوست آن را جدا کنید.
- کیک های اسفنجی را نیز به همان قطر برش دهید.
- یک لایه کیک روی سینی یا ظرفی که می خواهید کیک را سرو کنید، قرار دهید. هندوانه را روی آن بگذارید، سپس لایه دیگر کیک را روی هندوانه قرار دهید.
- خامه فرم گرفته را روی تمامی سطح میوه و کیک بمالید.
- آن را درون یخچال بگذارید تا خامه خودش را بگیرد.
- شکلات آب شده سبز را با خامه مخلوط کرده و روی کیک سرد شده بریزید.
- با استفاده از شکلات تلخ، طرح پوست هندوانه را روی کیک ترسیم کنید.