ماهان شبکه ایرانیان

دستور تهیه لازانیا با کدو به جای پاستا

این روزها همه سعی دارند کربوهیدرات را تا جای ممکن در برنامه های غذایی شان کاهش دهند

دستور تهیه لازانیا با کدو به جای پاستا

این روزها همه سعی دارند کربوهیدرات را تا جای ممکن در برنامه های غذایی شان کاهش دهند. بنابراین از دستور غذاهایی استفاده می کنند که کربوهیدرات کم داشته باشد. بدون شک یکی از غذاهایی که تقریبا همه ما به آن علاقه داریم لازانیا هست. اما کالری بالایی دارد. بنابراین می توانید به جای پاستا در این غذا از کدو استفاده کنید. کدوی سرخ شده می تواند جایگزین خوبی برای ورقه های پر کربوهیدرات لازانیا باشد. به علاوه طعم غذا را هم بهتر می کند. از همه مهم تر این که با این غذا سبزیجات را به یک وعده غذایی خود اضافه کرده اید.

مواد لازم:

  • 2 عدد کدوی بزرگ
  • 1 قاشق غذاخوری نمک
  • 1 و ½ قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • 1 عدد فلفل دلمه ای سبز کوچک خرد شده
  • 1 عدد پیاز خرد شده
  • 2 عدد کنسرو گوجه فرنگی
  • 3 حبه سیر خرد شده
  • 2 قاشق غذاخوری ریحان خرد شده
  • 1 قاشق غذاخوری پونه خرد شده
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 400 گرم پنیر ریکوتا
  • 200 گرم پنیر موزارلا
  • 200 گرم پنیر پارمزان

لازانیا با کدو

فر را روی دمای 325 درجه گرم کنید. زمانی که فر در هر حال گرم شدن هست یک عدد سینی فر 9 در 13 را با روغن زیتون چرب کنید.

لازانیا با کدو

کدوها را شسته و ته آن ها را با چاقو ببرید. سپس لایه لایه با چاقو برش دهید و روی لایه های کدو نمک و فلفل بزنید.

لازانیا با کدو

تاوه را روی دمای پایین اجاق گرم کنید. داخل آن را روغن زیتون چرب کنید و بگذارید روغن داغ شود.

لازانیا با کدو

اسلایس های کدو را داخل تاوه قرار دهید. دو طرف کدوها را به اندازه ای سرخ کنید که کمی قهوه ای رنگ شود.

لازانیا با کدو

اکنون سس گوجه فرنگی را آماده کنید. یک تاوه بزرگ را برداشته و داخل آن کمی روغن زیتون بریزید. سیر، فلفل و پیاز را اضافه کنید و روی حرارت متوسط اجاق گاز قرار دهید. سس گوجه فرنگی را اضافه کنید و بگذارید پیاز، فلفل و سیر به مدت 5 دقیقه در سس بجوشد. سپس ریحان و پونه و فلفل سیاه را اضافه کنید. شعله گاز را کم کنید و درب تاوه را ببندید تا به مدت 1 ساعت بپزد.

لازانیا با کدو

تخم مرغ و پنیر ریکوتا را خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.

لازانیا با کدو

سس را از روی گاز بردارید و بگذارید نیم ساعت سرد شود. سپس در غذاساز ریخته و روشن کنید تا سس نرم و یکدست شود.

لازانیا با کدو

در این مرحله همانطور که با ورقه های ماکارونی لازانیا درست می کنید با کدو درست کنید. نصف سس را کف ظرف فر که از قبل چرب کرده بودید بریزید. روی آن یک لایه از کدوهای سرخ شده بچینید. سپس روی آن یک لایه از مخلوط تخم مرغ و پنیر ریکوتا بریزید و بعد یک لایه پنیر موزارلا بریزید.

لازانیا با کدو

همان مراحل را یک بار دیگر از لایه کدو به بعد تکرار کنید. در نهایت روی آن پنیر پارمزان ریخته و روی ظرف را با فویل بپوشانید.

لازانیا با کدو

لازانیا را به مدت 45 دقیقه در فر قرار دهید.

لازانیا با کدو

فویل را بردارید، دمای فر را روی 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) قرار دهید تا به مدت 15 دقیقه دیگر بماند.

لازانیا با کدو

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان