این نان کدویی معطر به انواع ادویه و تزئین شده با آجیل و مغز تخمه کدو یک نان کلاسیک بسیار خوشمزه و دلچسب است. این نان سریع را می توان خیلی راحت با پوره کدو درست کرد. طعم و بوی بسیار دلنشینی دارد و برای فصل های پاییز و زمستان بسیار مناسب است.
مواد مورد نیاز
- 220 گرم کره
- 215 گرم آرد
- 1 و ¼ قاشق چای خوری بکینگ پودر
- ½ قاشق چای خوری جوش شیرین
- 1 قاشق چای خوری دارچین آسیاب شده
- ½ قاشق چای خوری جوز هندی آسیاب شده
- ¼ قاشق چای خوری هل آسیاب شده
- ¼ قاشق چای خوری زنجبیل آسیاب شده
- ½ قاشق چای خوری نمک
- 300 گرم شکر قهوه ای
- 250 گرم پوره کدو
- 3 عدد تخم مرغ بزرگ
- 1 فنجان آجیل از نوع دلخواهتان
- 2 قاشق غذاخوری مغز تخمه کدو
- 1 قاشق غذاخوری پودر شکر (به دلخواه)
فر را روی 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) گرم کنید. داخل قالب را چرب کنید و یک کاغذ روغنی قرار دهید.
کره را داخل تاوه کوچکی روی شعله کم گاز ذوب کنید. مدام هم بزنید و منتظر بمانید تا کره به رنگ طلایی درآید. در ابتدا کره بیرون می پاشد اما کمی بعد فروکش می کند. تفاله های ته نشین شده کره را جدا کنید. اکنون کره را کنار بگذارید.
داخل ظرف بزرگی آرد، جوش شیرین، بکینگ پودر، دارچین، جوز هندی، هل، زنجبیل و نمک را مخلوط کنید.
شکر قهوه ای و پوره کدو را داخل مخلوط کن با سرعت بالا مخلوط کنید. سپس خمیر را به کره اضافه کنید.
تخم مرغ ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
سرعت مخلوط کن را کم کنید و هم بزنید. سپس آرد را اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه هم بزنید تا خمیر کاملا یکدست شود.
سپس آجیل ها را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.
خمیر را داخل قالب بریزید و هسته و پودر شکر را روی آن بریزید.
به مدت 55 الی 65 دقیقه در فر قرار دهید و بعد از پخته شدن از فر بیرون بیاورید و بگذارید 15 دقیقه سرد شود.
کیک را برش دهید و میل کنید.