وب سایت روزیاتو: در اینجا، یک غذای بسیار زیبا و خوشمزه برایتان در نظر گرفته ایم که در واقع، لقمه های کوچک مرغ سوخاری، به همراه سس گوجه فرنگی و پنیر هستند که با چاشنی هایی که به آن اضافه می کنید، طعمی عالی پیدا خواهند کرد. همراهمان باشید.
مواد لازم :- 24 عدد نان گرد و کوچک
- 6 حبه سیر خرد شده
- یک عدد پیاز خرد شده
- 1 قاشق غذاخوری ریحان
- ½ قاشق چایخوری پرک فلفل قرمز
- ½ قاشق چایخوری آویشن
- ¼ قاشق چایخوری فلفل
- ½ قاشق چایخوری نمک
- 3 پیمانه سس مارینارا
- 450 گرم مرغ پخته و ریش ریش شده
- 1 پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
- 450 گرم پنیر موزارلای تازه
طرز تهیه:1-فر را با دمای 220 درجه سانتی گراد روشن کنید.
2- بخش داخلی نان ها را خالی کنید. با دست، خمیرهای باقی مانده را فشار دهید تا فضای داخلی نان کاملا خالی و باز شود.
3-روغن زیتون، پیاز و سیر را درون تابه ریخته و به مدت 20 دقیقه تفت دهید تا کاملا طلایی شوند.
4-آویشن، ریحان، پرک فلفل قرمز، نمک، سس مارینارا، مرغ و پنیر پارمسان را اضافه کنید. آن ها را تا زمانی که سس تبخیر شده و غلیظ شود، هم بزنید.
5-در کف نان، یک لایه موزارلای تازه بگذارید. یک چهارم آن را با مخلوط مرغ پر کنید. روی آن یک لایه دیگر پنیر قرار دهید.
6-همین کار را با تمامی نان ها و مواد تکرار کنید.
7- آن ها را به مدت 15 دقیقه در فر بپزید تا پنیرها آب شوند.
8- در آخر با ریحان تازه تزئین و سرو کنید.