ماهان شبکه ایرانیان

چک بازیکنان نفت مسجدسلیمان بالاخره رسید / بازیکنان شاکی از کاهش مبلغ

ایسنا/خوزستان در حالی که قرار بود، باشگاه نفت‌مسجدسلیمان ۲۰ درصد از مابقی قرارداد بازیکنان این تیم را پرداخت کند، مبلغ این چک ۸ درصد کاهش پیدا کرد.

چک بازیکنان نفت مسجدسلیمان بالاخره رسید / بازیکنان شاکی از کاهش مبلغ

پس از اعتصاب بازیکنان نفت مسجدسلیمان در تاریخ 17 و 18 تیرماه، در جلسه‌ای که با حضور مدیرعامل باشگاه با نماینده بازیکنان برگزار شد، مقرر شد که بازیکنان مجددا به تمرین بپردازند تا باشگاه نیز روز شنبه 21 تیرماه، 20 درصد از مبلغ قرارداد بازیکنان را در قالب چک پرداخت کند.

به گزارش ایسنا، اما وعده باشگاه تا پیش از بازی شب گذشته (27 تیرماه) نفت برابر نساجی محقق نشد و باشگاه در اقدمی عجیب، بعد از بازی یک چک که شامل 12 درصد از مبلغ قرارداد بازیکنان بود را به آن ها پرداخت کرد.

کاهش 8 درصدی مبلغ وعده داده شده، دلخوری و ناراحتی شدید بازیکنان نفت را در برداشت و همه نسبت به این اقدام باشگاه معترض شدند.

نفت‌مسجدسلیمان در هفته بیست و پنجم لیگ برتر فوتبال کشور برابر نساجی به تساوی بدون گل رسید. شاگردان تارتار با 33 امتیاز در رده هشتم جدول رده‌بندی قرار دارند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان