چطور ماهی را مزه‌دار کنیم؟

مزه‌دار کردن ماهی یکی از مهم‌ترین کار‌ها برای طبخ این غذاست؛ پس وقتی تمام فوت و فن‌های این مزه‌دار کردن را یاد بگیرید می‌توانید ادعا کنید که در پخت ماهی یکه تاز هستید.

ایرنازندگی: مزه‌دار کردن ماهی یکی از مهم‌ترین کار‌ها برای طبخ این غذاست؛ پس وقتی تمام فوت و فن‌های این مزه‌دار کردن را یاد بگیرید می‌توانید ادعا کنید که در پخت ماهی یکه تاز هستید.

چطور ماهی را مزه‌دار کنیم؟

چطور ماهی را مزه‌دار کنیم؟

1. ابتدا ماهی را با کمی روغن زیتون خوب ورز دهید تا روغن به خرد ماهی برود.

2. سپس لیمو ترش تازه یا آب نارنج را روی ماهی بچکانید.

3. زردچوبه، فلفل، نمک، ادویه ماهی و میگو و مقدار کمی دارچین روی ماهی بپاشید و با استفاده از قلم مو به همه نقاط پخش کنید.

4. مقدار کمی رب نارنج یا رب انار را رقیق کنید و روی ماهی بریزید.

5. چند حلقه پیاز روی ماهی بگذارید

6. به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا ماهی خوب مزه‌دار شود.

7. سپس می‌توانید به همین شکل در فر بگذارید یا آن را سرخ کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان