به گزارش خبرنگار مهر، یافته های محققان کالیفرنیایی نشان می دهد مصرف کنندگان آووکادو در مقایسه با سایر افراد، 33 درصد کمتر دچار اضافه وزن یا چاقی بودند و 32 درصد کمتر دارای اندازه بالا دورکمر بودند.
به طورمیانگین، کسانی که آووکادو مصرف می کردند در مقایسه با سایر افراد، 3.5 کیلوگرم وزن کمتری داشتند، میانگین شاخص توده بدنی شان، 1 واحد کمتر و دورکمرشان نیز 3 سانتی متر کمتر بود.
همچنین به گفته محققان، مصرف آووکادو منجر به داشتن یک رژیم غذایی بهتر می شود چراکه این میوه حاوی فیبر رژیمی، چربی کل، چربی های خوب (اسیدهای چرب مونواشباع نشده و اسیدهای چرب پلی اشباع نشده)، ویتامین E و C، فولات، منیزیم، مس و پتاسیم بیشتری است.
مصرف کنندگان آووکادو همچنین از مصرف کمتر کربوهیدرات های کامل، مواد قندی افزودنی و سدیم برخوردارند.
همچنین محققان عنوان می کنند خوردن آووکادو موجب تنظیم سطح انسولین و کاهش سطح هموسیستئین که با افزایش ریسک بیماری قلبی-عروقی همراه است، می شود. در این مطالعه، تیم تحقیق نمونه ای متشکل از 29,684 فرد 19 سال به بالا را بررسی کردند.