ماهان شبکه ایرانیان

نماینده مجلس: عملکرد ضعیف دولت در نتیجه انتخابات ۱۴۰۰ تأثیر خواهد داشت

خبرگزاری مهر: رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس گفت: اگر مجلس عملکرد خوبی داشته باشد، می‎تواند در حضور گسترده مردم در انتخابات 1400 و افزایش میزان مشارکت آنان تاثیر بگذارد.

محمدصالح جوکار  با اشاره به ضعف دولت در مدیریت مشکلات کشور، اظهار داشت: مردم باید از وضع زندگی خود در جامعه رضایت داشته باشند و فلسفه تشکیل دولت‌ها این است که برای مردم رضایتمندی ایجاد کنند تا آنان زندگی بهتری داشته باشند و بتوانند به راحتی امور خود را سپری کنند.

وی بیان کرد: در صورتی که دولتی نتواند اقدامات لازم را برای بهبود وضعیت معیشت مردم انجام دهد، مردم از آن دولت ناراضی می‌شوند که دولت روحانی هم جزو دولت‌هایی است که با عملکرد ضعیف خود منجر به نارضایتی عمومی شده است.

عملکرد ضعیف دولت در نتیجه انتخابات 1400 تأثیر خواهد داشت

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس تصریح کرد: مردم از این دولت به شدت ناراضی هستند و قطعاً عملکرد ضعیف دولت در نتیجه انتخابات 1400 تأثیر خواهد داشت.

جوکار اظهار داشت: مجلس یازدهم با حضور مردم در صحنه انتخابات تشکیل شد و اگر این مجلس عملکرد خوبی داشته باشد، می‌تواند در حضور گسترده مردم در انتخابات 1400 و افزایش میزان مشارکت آنان تاثیر بگذارد.

نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی درباره تاثیر عملکرد مجلس در پیروزی اصولگرایان در انتخابات آینده، تصریح کرد: قاطبه نمایندگان فعلی مجلس شورای اسلامی از اصولگرایان هستند و در صورتی که مجلس در این مدت بتواند قوانینی را در جهت بهبود وضعیت زندگی مردم به تصویب برساند و مردم شاهد بهبود سطح زندگی‌شان باشند، یقیناً گرایش مردم در انتخابات ریاست جمهوری هم به سمت این جریان سیاسی خواهد بود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان