دمنوش گل گاوزبان و لیمو عمانی

لیمو عمانی ها را سوراخ و یا از وسط نصف کنید. آن‌گاه آن را همراه با گل گاوزبان، سنبل‌طیب و آب جوش در قوری که بهتر است از جنس چینی باشد، بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم به مدت ۳۰ دقیقه دم بکشد.

دمنوش گل گاوزبان و لیمو عمانی

تحریریه زندگی آنلاین :

 

مـواد لازم

لیمو عمانی.............2 عدد

گل گاوزبان..............3 قاشق سوپخوری

سنبل‌طیب.............. 1 قاشق چایخوری

 آب جوش.................. 4لیوان

 

روش تـهیه

لیمو عمانی ها را سوراخ و یا از وسط نصف کنید. آن‌گاه آن را همراه با گل گاوزبان، سنبل‌طیب و آب جوش در قوری که بهتر است از جنس چینی باشد، بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم به مدت 30 دقیقه دم بکشد. سپس دمنوش را در یک لیوان و یا فنجان بزرگ بریزید، عسل را بیفزائید و هم بزنید تا کاملا حل شود و بعد آن را میل کنید.

بیشتربخوانید:

دمنوش گل بابونه و بهار نارنج

دمنوش هل، دارچین و زعفران

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر