طرز تهیه برگر تن ماهی خانگی و لذیذ

غذاهای فست فودی در عصر امروز برای افراد پر مشغله و خانم های کارمند، بسیار کار آمد است. در این بخش از مجله آرگا با ما همراه شوید تا طرز تهیه برگر تن ماهی را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه برگر تن ماهی خانگی و لذیذ

در این مطلب مراحلی ساده و آسان از طبخ برگر ماهی گفته شده است. این غذای فست فودی را می توان در روز های پر مشغله و زمان های فقدان وقت برای تهیه غذا، طبخ کرد. قابل به ذکر است که این غذا در گروه دیگر خوراکی های دریایی بسیار خوشمزه قرار دارد که با تهیه آن می توان تنوع بسیاری در وعده های غذایی خود ایجاد کنید.

برای تهیه غذاهای خوشمزه تنها به مقداری خلاقیت و زمان برای ایجاد تغییر در دستور طبخ های قدیمی دارید. افرادی که علاقه بسیاری به غذا های فست فود و برگری دارند، می توانند به راحتی و صرف زمان کم به تهیه این برگر دریایی و لذیذ بپردازند.

مواد مورد نیاز برای تهیه برگر تن ماهی

در ادامه این مطلب با ما همراه شوید تا نکات منحصر در رابطه با طرز تهیه برگر تن ماهی را آموزش دهیم.

آشنایی با طرز تهیه برگر تن ماهی

برای طبخ این غذای برگری بسیار خوشمزه، می بایست موادی را که در ادامه مطلب نام برده شده است را آماده کنید.

مواد مورد نیاز

  1. نان همبرگر به تعداد لازم
  2. 1 قوطی تن ماهی
  3. 1 عدد تخم مرغ
  4. 1 سوم فنجان پیاز خرد شده
  5. نصف فنجان آرد سوخاری
  6. 1 چهارم فنجان سس مایونز
  7. 2 قاشق غذا خوری سس خردل
  8. برگ کاهو به مقدار دلخواه
  9. نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار لازم
  10. فلفل دلمه ای، پیاز قرمز و گوجه فرنگی نیز به مقدار لازم

آشنایی با طرز تهیه برگر تن ماهی خوشمزه

  • نحوه طبخ

  1.  در ابتدای طبخ برگر تن ماهی می بایست تن ماهی، تخم مرغ، پیاز خرد شده، آرد سوخاری، فلفل قرمز، فلفل سیاه، نمک و نصف سس مایونز را با یک دیگر به خوبی ترکیب کنید.
  2. پس از آن که مواد حالت خمیری به خود گرفت، به 4 قسمت مساوی تقسیمش کنید.
  3. هر یک از تقسیمات را می بایست به حالت برگر در آورید. سپس هر یک را درون نایلون مورد نظر قرار داده و حدود 30 دقیقه در فریزر قرار دهید تا به خوبی شکل بگیرد.
  4. تابه را به به روی حرارت ملایم قرار دهید که در صورت دسترسی، بهتر است تابه ای شیار دار برای شکل دهی بهتر نان و برگر ها استفاده کنید.
  5. نان برگر ها را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید و سپس به روی تابه قرار دهید تا مقداری طرد شود.
  6. در این قسمت باید زیتون سبز و سیاه، روغن زیتون، آب لیمو، جعفری ساطوری، پوست لیمو خرد شده را با یک دیگر به خوبی ترکیب کنید. برای ریز شدن بهتر زیتون ها می توانید مواد را درون میکسر ریخته و سپس به ترکیب آن ها بپردازید.
  7. سس مایونز باقی مانده و سس خردل را در ظرف کوچک دیگری با یک دیگر ترکیب کنید و سپس با درپوش، روی ظرف را بپوشانید و درون یخچال قرار دهید. برای طعم دهی بهتر سس ها می توانید این کار را 1 روز قبل تهیه برگر تن ماهی انجام دهید.
  8. برگر های فریز شده را از یخچال خارج کنید و سپس درون تابه با مقدار کمی روغن سرخ کنید.
  9. بخش های برش خورده را به ترکیبی که از سس زیتون و لیمو تهیه کردید، آغشته کنید.
  10. سپس به روی آنان فلفل دلمه ای و پیاز قرمز قرار دهید.
  11. برگر های تن ماهی را به روی نان ریخته و سپس با ترکیب سس مایونز و خردل به مقدار دلخواه، آنان را بپوشانید.
  12. روس سس ها نیز تعدادی گوجه فرنگی و برگ کاهو قرار دهید.
  13. در نهایت نیز نیم دیگر نان برگر را به روی مواد قرار دهید.

برگر تن ماهی شما آماده سرو می باشد، امیدواریم از میل آن لذت ببرید. نوش جان.

تهیه برگر تن ماهی به چه صورت است؟

اگر از مطالعه این مطلب از بخش آشپزی در همراه ما لذت بردید، می توانید به کلیک به روی دیگر مطالبی همچون طرز تهیه همبرگر خیس و سس مخصوص آن را در کنار تهیه همبرگر سوخاری مطالعه کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان