کباب کوبیده غذایی خوشمزه و لذیذ است, کباب کوبیده را می توانید با گوشت های مختلف نظیر مرغ و گاو و گوسفند در منزل تهیه کنید که بهتر است در دستور پخت کباب کوبیده مرغ از سینه مرغ استفاده کنید تا کباب طعم متفاوت و بی نظیری پیدا کند.
کباب کوبیده مرغ و کباب چنجه و کباب بختیاری از انواع کباب های خوشمزه و پرطرفدار هستند شما می توانید برای مهمانی ها و مجالس مختلف این کباب های خوشمزه را برای پذیرایی از مهمان هایتان تهیه کنید. تهیه کباب کوبیده با استفاده از مرغ برای علاوه بر طعم خوب و ایده آل برای افرادی که از خوردن گوشت قرمز امتناع می کنند بسیار مناسب است. دستور پخت کباب کوبیده مرغ را در ادامه ملاحظه می نمایید.
مواد لازم
- جعفری ساطوری شده : 4 قاشق غذاخوری
- سینه مرغ کامل : 1 عدد
- پیاز متوسط : 1 عدد
- کره : 100 گرم
- زعفران : 2 قاشق غذاخوری
- نمک : به میزان لازم
- فلفل سیاه : به میزان لازم
طرز تهیه کباب کوبیده مرغ
ابتدا سینه مرغ را 2 بار چرخ کنید.
سپس پیاز را رنده کنید و آب پیاز را بگیرید.
درون ظرف مناسبی سینه مرغ چرخ کرده را با زعفران و نمک و فلفل و پیاز رنده شده بدون آب و جعفری ساطوری شده مخلوط کنید و سینه مرغ را با این مواد ورز دهید.
سپس روی ظرف را با کمک سلفون بپوشانید و ظرف را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
در مرحله بعدی طرز تهیه کباب کوبیده مرغ بعد از مدت زمان ذکر شده مواد کباب کوبیده را به سیخ بکشید می توانید به جای استفاده از آب برای خیس کردن دست هایتان به هنگام سیخ کشیدن کباب از آب پیازی که رنده کرده اید استفاده کنید با این کار کباب کوبیده مرغ نیز طعم خوبی پیدا می کند.
سپس سیخ ها را بر روی ذغال منتقل کنید و در دقایق اولیه سریع سیخ ها را پشت و رو کنید تا کباب ها آماده شوند.
در روش تهیه کباب کوبیده مرغ بعد از پخته شدن کباب ها بر روی آن ها کره آب شده را با برس بزنید می توانید کباب کوبیده مرغ را به همراه پلوی زعفرانی و یا نان داغ میل کنید.
نحوه تهیه کباب کوبیده با گوشت
کباب کوبیده را می توانید به روش های مختلفی تهیه کنید که در ادامه مطلب نحوه تهیه آن را با گوشت چرخ کرده به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.
مواد لازم:
- گوشت چرخ کرده : یک کیلو گرم
- پیاز : 250 گرم
- زعفران : در صورت دلخواه
- نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم
- گوجه فرنگی : به تعداد دلخواه
نحوه تهیه :
در روش تهیه کباب کوبیده ابتدا گوشت چرخ کرده را داخل یک ظرف ریخته سپس به آن نمک، فلفل و زعفران بیفزایید و به خوبی ورز دهید، اجازه دهید داخل یخچال کمی استراحت کند.
حالا پیاز ها را رنده کرده و بعد از گرفتن آب پیاز آن را به گوشت بیفزایید و به خوبی ورز دهید، بعد از ورز دادن گوشت روی آن را با کیسه پلاستیکی پوشانده و به مدت دو تا سه ساعت اجازه دهید داخل یخچال بماند.
در این مرحله از نحوه تهیه کباب کوبیده حالا گوشت را به قسمت های مساوی تقسیم کرده و در زمان به سیخ کشیدن کمی دست تان را خیس نمایید تا گوشت به دست تان نچسبد.
گوشت را روی سیخ کمی فشار دهید تا در زمان کشیدن کباب از روی سیخ به راحتی جدا شود سپس کباب ها را در ابتدا بر روی حرارت زیاد بگذارید و بعد از اینکه خودش را گرفتن حرارت را کم کنید.
در مرحله آخر گوجه ها را به سیخ کشیده و آن ها را کبابی کنید و در صورت دلخواه می توانید فلفل سبز را نیز همراه گوجه ها به سیخ بکشید و در کنار کباب سرو کنید، نوش جان.
نکات تکمیلی :
1. معمولاً اگر کباب کوبیده مخلوطی از گوشت گوسفند و گوساله باشد نتیجه بهتری خواهید گرفت.
2. گرفتن آب پیاز بسیار مهم است در غیر اینصورت کباب تان از سیخ جدا می شود.
3. سعی کنید از سیخ های پهن کباب کوبیده استفاده کنید و از سیخ های باریک استفاده نکنید.
4. گوشت را به یک اندازه بر روی سیخ پهن نمایید.
5. با کمک انگشت شصت و سبابه روی گوشت به سیخ کشیده را به فاصله تقریبا 1.5 سانتی متر فشار دهید تا شیار بیفتد.
در پایان پیشنهاد می کنیم در صورت تمایل می توانید برای مشاهده پخت انواع کباب بر روی لینک کلیک کنید.