طرز تهیه آش جوگاو یک آش خوشمزه ایرانی با طعم اصلی

آش جوگاو از غذاهای محلی و بسیار خوشمزه اردکان می باشد که از دستور طبخ ساده ای برخوردار می باشد. برای آموزش طرز تهیه آش جوگاو در این بخش از مجله آرگا با ما همراه شوید.

طرز تهیه آش جوگاو یک آش خوشمزه ایرانی با طعم اصلی

آش جوگاو از دیگر غذا های خوشمزه ایرانی می باشد که اصالتا به شهرستان اردکان تعلق دارد. در ادامه این مطلب آموزش هایی را در جهت تهیه این آش خوشمزه برای افرادی که تمایل به طبخ غذا های محلی دارند، گرد هم آورده ایم.

برای آشنایی با طرز تهیه آش جوگاو در ادامه این مطلب با ما همراه شوید.

 طرز تهیه آش جوگاو به چه صورت است؟

طرز تهیه آش جوگاو

برای طبخ این غذای خوشمزه و محلی در ابتدا می بایست، موادی را که در ادامه مطلب نام برده ایم آماده کنید.

  • مواد مورد نیاز

  1. 3 پیمانه آرد
  2. 1 پیمانه نخود
  3. 1 پیمانه ماش
  4. 2 عدد پیاز
  5. 300 گرم گوشت چرخ کرده
  6. آب به مقدار لازم
  7. نمک، فلفل سیاه و زرد چوبه به مقدار دلخواه
  8. روغن به مقدار دلخواه
  9. 1/ دوم پیمانه روغن حیوانی
  • نحوه درست کردن آش جوگاو

  1. در مرحله ابتدایی می بایست، ماش و نخود را به خوبی شستشو دهید و از شب قبل به صورت جدا گانه در آب خیس کنید.
  2. آب مانده از روز قبل را دور بریزید و در آب تازه درون قابلمه بجوشانید.
  3. پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و سپس با مقدار کمی روغن تف دهید.
  4. گوشت را در این قسمت به پیاز ها اضافه کنید و سپس با یک دیگر تف دهید.
  5. آرد را در ظرفی دیگر بریزید و به همراه 1 پیمانه آب و 1 قاشق غذا خوری روغن و مقدار کمی نمک مخلوط کنید.
  6. پس از تهیه خمیر با ترکیب مواد، به خوبی ورزشان دهید و سپس به تکه هایی مساوی تقسیم کنید.
  7. ماش و نخود آبپز شده را به ترکیب گوشت اضافه کنید و با یک دیگر مخلوط کنید.
  8. حالا در ظرفی دیگر مقدار کمی آب را با روغن به روی حرارت بگذارید تا به خوبی جوش بیاید.
  9. حرارت را خاموش کنید و سپس یکی از تقسیمات خمیر را درون قابلمه باز کنید. توجه داشته باشید که خمیر تمام کف قابلمه را در بر بگیرد.
  10. مقداری از مواد گوشت و حبوبات را به روی خمیر بریزید و سپس خمیری دیگر را به روی مواد قرار دهید.
  11. به ترتیب گفته شده تا آخرین قسمت از خمیر به همین روش ادامه دهید.
  12. در پایان کار، وسط خمیر را سوراخ کنید و به مقدار دلخواه روغن گوسفندی را درونش بریزید.
  13. چند لیوان آب را اطراف خمیر بریزید و سپس شعله را به روی حرارت ملایم تنظیم کنید.
  14. در قابلمه را بگذارید تا آش جوگاو به خوبی پخته و طبخ شود.
  15. گفتنی است که زمان طخ آن به مقدار مواد بستگی دارد، از این رو پس از آن که به خوبی طبخ شد مواد را با یک دیگر درون قابلمه هم بزنید.
  16. در ظرفی دیگر پیاز داغ را به همراه نعناع تهیه کنید.
  17. آش جوگاو را درون ظرف های مورد نظر ریخته و به همراه پیاز داغ تزئین کنید.
  18. آش محلی شما آماده می باشد، امیدواریم از میل آن لذت ببرید. نوش جان

مواد مورد نیاز برای تهیه آش جوگاو

اگر از مطالعه این آموزش آشپزی در کنار ما لذت بردید، توصیه می کنیم با کلیک به روی لینک های مقابل، مطالبی همچون طرز تهیه آش شله قلمکار، تهیه آش گوشواره و آش برنج را نیز مطالعه نمایید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان