سوپ برنج در عین اینکه مقوی است بسیار لذیذ و خوشمزه می باشد. می توانید در طرز تهیه سوپ برنج بسته به ذائقه خود از گوشت مرغ یا گوشت چرخ کرده استفاده کنید .
برنج برای درمان بسیاری از بیماری های مفید می باشد. برای افرادی که به بیماری سوزاک دچار شده اند توصیه می شود که حتما در وعده غذایی خود از سوپ برنج استفاده کنند. ولی در استفاده از برنج باید دقت لازم را داشته باشیم چون سرشار از نشاسته می باشد.
از جمله سوپ های مقوی و محبوب خانواده های ایرانی می توان به سوپ جو، سوپ رشته و سوپ برنج اشاره کرد. در این آموزش آشپزی شما کدبانوهای عزیز را با دستور پخت سوپ برنج آشنا خواهیم کرد بنابراین اگر شما نیز از آن دسته افرادی هستید که علاقه زیادی به تهیه سوپ در منزل دارید بهتر است تا پایان مطلب همراه ما باشید.
مواد لازم:
- برنج: 1/2پیمانه
- آرد برنج: یک قاشق غذاخوری سرخالی
- سینه مرغ: یک تکه
- ماست: نصف پیمانه
- ادویه (نمک،فلفل،زرد چوبه): به میزان لازم
- تخم مرغ: یک عدد
- کره: دو قاشق سو پخوری
- پیاز و نعناع داغ: به میزان لازم
- آب: چهار لیوان
طرز تهیه سوپ برنج خوشمزه و لذیذ
برای پخت سوپ برنج ابتدا برنج و مرغ را بخوبی بشویید.سپس پیاز سرخ شده را به همراه برنج و تکه های مرغ در کره تفت می دهید. بعد سه لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید با حرارت ملایم برنج و مرغ بخوبی پخته شوند.
در مرحله بعد مرغ ها که کمی پخته شد از ظرف خارج کنید و با غذا ساز یا گوشتکوب گوشت مرغ را له کنید و بعد از له شدن کامل دوباره به برنج درون قابلمه اضافه کنید.
در ادامه ماست را به همراه دو قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید تا ماست یکدست شود.سپس ماست را به مواد درحال پخت اضافه کنید و به صورت مداوم با قاشق هم بزنید تا ماست درون سوپ بریده نشود.
در این مرحله کره را به همراه آرد تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود و به درون قابلمه اضافه کنید تا سوپ قوام بگیرد.و در حین اضافه کردن آرد ،نعناع داغ و باقی مانده پیاز داغ را اضافه کنید.
در مرحله آخر ادویه های لازم را اضافه کنید و زرده تخم مرغ راهم بزنید و3دقیقه قبل از سرو به سوپ اضافه کنید.سوپ آماده را در ظرف برای سرو بکشید و به دلخواه خود تزیین کنید.
نکات مهم برای پخت بهتر سوپ برنج
- می توانید در ساخت سوپ برنج از شیر یا خامه هم استفاده کنید.
- زرده تخم مرغ را قبل از اضافه کردن به سوپ خوب هم بزنید.
- در دستور تهیه سوپ برنج می توانید بجای گوشت مرغ از گوشت قرمز نیز استفاده کرد.
آموزش تهیه سوپ برنج و سبزیجات
سوپ دارای انواع مختلفی است که هر کدام با روش های متفاوتی پخته می شود که یکی از انواع آن سوپ سبزیجات است که بسیار خوشمزه و پرطرفدار است و به راحتی و در مدت زمان کمی آماده می شود، در ادامه مطلب دستور تهیه آن را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.
مواد لازم :
- هویج مکعبی ریز خرد شده : یک پیمانه
- مغر کرفس مکعبی ریز شده : یک پیمانه
- سیر :سه حبه
- پیاز ریز خرد شده : یک پیمانه
- گوجه فرنگی : دو عدد درشت
- فلفل سیاه : مقداری
- آب سبزیجات یا آب خالی : مقداری
- پودر فلفل قرمز : چهار قاشق چای خوری
- برنج چینی یا نیم دانه : سه چهارم پیمانه ( از شب قبل بدون نمک خیش شده باشد)
- آویشن و اورگانو ترکیبی از دو : یک قاشق چای خوری
- نمک : به میزان لازم
- شیر یا خامه : یک پیمانه
دستور تهیه :
در روش تهیه سوپ سبزیجات ابتدا پیاز را داخل کمی روغن تفت دهید و بعد از اینک سبک شدند به آن سیر خرد شده و فلفل سیاه بیفزایید سپس کمی تفت دهید.
حالا به قابلمه هویج و کرفس بیفزایید، درب قابلمه گذاشته و اجازه دهید سبزیجات بر روی حرارت کم نیم پز شوند سپس به آن فلفل قرمز اضافه کنید و تفت دهید.
در مرحله بعدی گوجه فرنگی ها را به مواد اضافه کرده و درب قابلمه را گذاشته سپس اجازه دهید گوجه ها نرم شوند و به آن آویشن و اورگانو اضافه کنید.
در مرحله پایانی آب و یا آب سبزیجات را به همراه برنج به قابلمه اضافه کرده و درب قابلمه را گذاشته تا برنج کاملا پخته شود و در آخر به آن شیر یا خامه و کمی نمک اضافه کنید، نوش جان.
امیدواریم با استفاده از آموزش طرز پخت سوپ برنج این غذای خوشمزه و مقوی را در کنار اعضای خانواده تان سرو نمایید. برای درست کردن انواع سوپ و آش می توانید به مجله آرگا بخش انواع سوپ و آش مراجعه کنید تا با طرز تهیه آن ها آشنا گردید.